Az UFO-k szerintetek is itt vannak már, -vagy csak vaklárma?
Felnézel az égre, látod a kondnzcsíkokat. Az egyik végén fénylő valami látható, no, az bizony UFO!
Ha nem így lenne, te lennél az élő, két lábon járó légiellenőzési központ!
Igen. Már úgy volt, hogy a kormányok nem tudnak megegyezni velük, de most kaptak haladékot.
Ilyen sztorival próbálják kimagyarázni, hogy valaki túl hamar megijed:)
Egy kavics is tud ufu lenni.
Idegenek nélkül még most sem tudnánk beszélni. Így eléggé sanszos....
Azé elég léehangoló válaszok vannak itt.Most komolyan igaz h még sosem láttam UFO-t hozzáteszem nem is nagyon szereték...de miből gondoljátok hogy nincsenek közöttünk földönkívüliek???A levegőt sem látod még is létezik.Amúgy meg szerintem nem zöld kis emberkéknek kell elképzelni őket hanem olyanoknak mint amilyenek mi vagyunk kissebb nagyobb válztozásokkal.Az hogy még titkolják a dolgokat az pont az ilyen beszólók miatt van akik elviccelik ezt.Ők még nincsennek felkészülve egy ilyen hírre még!
És amúgy is neh már csak egy ilyen szánalmas kis bolygón alakúlt volna ki élet.Ahhoz túl rendezett minden a világunkban h ez véletlenül lenne megteremtve...
Nem kell félned, nem vagyunk itt..
...
.....
Mármint nincsenek itt, úgy értettem. Igen...
Béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!