Három UFO jelenségről készített felvételt Houston! – (videó)?
2015. jún. 30. 22:53
11/13 anonim válasza:
Szerintem a krixkraxiak vagy a lumbulábiak voltak, most viszik Pataky Attilát megbecsteleníteni
Szkeptikuska vagyok mit lépjek? :DDD
13/13 anonim válasza:
Hát én szerintem az nem UFO!! Azért is mert nem nagyon hiszek bennük de valamennyire igen, mert végülis azt ne birják felfogni hogy mi is hogy megszülettük az nem Isten volt hanem hát nem tudom de qaz is hogy mi mi emberek vagyunk! Mi is fejlődünk sokat akkor más lények mint például ezek az UFOK akiket nem tudom minek igy neveztek el! Na szóval mi is fejlődünk akkor ők miért ne fejődnének akár még gyorsabban is!! :) szoval az hogy mi vagyunk az csoda akkor ők is ugyanilyen erővel megszülethettek! :) értitek? amit mondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!