Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Marson élhetnek óriási...

A Marson élhetnek óriási homokféreghez hasonló lények?

Figyelt kérdés

Ez: [link]

Szerintetek? Mennyire állja meg a helyét ez a teória?

2015. jún. 30. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%

10-es nem kérek a szarkazmusodbol.

És téleg kicsi.

És amit irtál az ökoszistémánál igaz.

A földnél is törékeny.

De attol még lehetet rajta viz és tengerek.

2015. jún. 30. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

[link]

csináltak is róla dokumentumfilmet

2015. jún. 30. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Esetleg túl tudtok lépni a hülye Dűnén, vagy még az x. troll is elsüti ugyanazt a poént?
2015. jún. 30. 21:46
 14/18 Joci_27 ***** válasza:
83%
A Marson egykor volt víz, és feltehetően adottak voltak a körülmények az élethez. Egy idő után viszont a bolygó fokozatosan elvesztette mágneses terét, és ennek hiányában a napból érkező sugárzás és a napszél elsodorta a bolygó légkörének nagy részét és vele együtt a vizet is. Ez persze sok száz millió év alatt ment végbe, de végül fagyos és száraz szikla lett belőle, így igen kicsi az esély arra, hogy bármilyen élet, pláne nagyméretű élőlények fennmaradtak és alkalmazkodtak volna a körülményekhez.
2015. jún. 30. 21:47
 15/18 Shai-Hulud ***** válasza:
93%

Sőt, a Földön is éltek ilyen szörnyek, arról is csináltak dokumentumfilmet:

[link]

Szerencsére Kevin Bacon, Fred Ward, és Finn Carter sikeresen kiirtotta őket.

2015. jún. 30. 21:47
 16/18 A kérdező kommentje:
15. Ezek inkább a mongol halálféregről lettek mintázva.
2015. jún. 30. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, úgy hívják őket hogy Marsi mohnya-férgek
2015. júl. 2. 17:06
 18/18 FüligJimmy88 ***** válasza:

Hogy konkrétan óriásférgek vannak-e ott azt nem tudom. De elviekben lehetséges élet a Marson. Gondolj bele: olyan baktériumok vannak (mármint itt a földön, mielőtt valami tojás azt hinné fogást talált rajtam), amik a sarkkörön élnek, olyanok amik vulkánok belsejében, sőt, olyat is találtak, amelyik csak a nukleáris sugárzásban él. És akkor még nem is beszéltem a medveállatkákról, amiket folyékony nitrogénbe mártottak, felhevítettek 5000 fokra és kivitték a csupasz világűrbe, mindezt a legtöbbjük olyannyira túlélte, hogy még szaporodtak is utána. Vagy ott van a NASA nemrég közzétett bejelentése, miszerint arzén alapú élőlényt találtak (háttérinfó: az összes eddig ismert élőlény, az egysejtűektől a kék bálnáig szén alapú). Szóval az élet lényegében bárhol megjelenhet, nem kell az élhető exobolygókra korlátozni a keresést.

Másik dolog: ha egyszer az élet már kialakult valahol, onnan baromi nehezen tűnik el. Ezt most azokra a kommentekre mondom, hogy volt valaha élet a Marson, csak eltűnt... Szerintem ha volt, akkor lehet hogy a legnagyobb része kihalt, de baktériumok attól még maradhattak. Én amúgy egy olyan elméletet hallottam, hogy az aszteroida-öv, ami a Mars és a Jupiter között van, valaha egy bolygó volt, ami felrobbant, és ez a robbanás pusztította el a marsi életet. Lehetséges...

Szóval akár még igaz is lehet a dolog. Bár jó volt a kérdés itt valakitől, hogy mi a fenét eszik...

2015. júl. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!