Honnan érkeznek a földönkívüliek?
Én pl a 3-at halál komolynak szántam, csak lehurrogtad. Van még egy szerény megjegyzésem -szintén halál komoly- hogy a halálunkig mindannyian földön kívüliek vagyunk, utána, mivel legalábbis a fizikai testünket befogadja az édes anyaföld, földön belüliek leszünk.
Érdekes kérdés még, hogy honnan érkezük a földre - földönkivülinek. A létesülés.
Erről van egy gyönyörű József Attila vers. "Április 11" Ajánlom, eddig az egyik legtöbb, legszebb amit e földönkivüliség kezdetéről a létesülésről találtam.
Gondolom, most már nem ér az ócska élcelődés vádja.
Törpicsek:
Azt a kérdést nem én írtam ki. Tehát nem igazán értem, hogy miért rajtam kéred számon. Ha van valami problémád vele, akkor címezd az észrevételeid a kérdezőjének.
Akiket meg felsoroltál, tudtommal ugyanúgy trollok, mint ti. Csak nekik jobban ment és "hihetőbben" csinálták. Ellentétben veletek.
Szóval ez megint csak nem válasz volt. De eddig talán a legértelmesebb hozzászólás.
Kérdező, nem is azt írtam hogy ezeket a kérdéseket te teszed fel, hanem hogy mégis honnan kéne tudnunk, hogy az annunakik, reptoidok, krixkraxiak meg a többi ufonauták honnan érkeztek. Erről azokat kellene megkérdezni akik 2012 decembere előtt ijesztgettek mindenkit hogy jönnek a földönkívüliek és legyarmatosítanak minket, hiába írtuk hogy ez miért nem lehetséges, ők csak azért is hajtogatták a baromságaikat, nekünk könnyebb ha csak simán legyintünk és rátok hagyjuk...
De ha akarod még Pataky Attilát is megkérdezheted, őt heti rendszerességgel elviszik a földönkívüliek csak sajnos mindig visszahozzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!