Láttatok már földönkívülit? (Ufo)
Létezik e?
A világegyetemben becslések szerint 100-800 milliárd galaxis található. Egy tipikus galaxisban tízmillió és ezermilliárd közötti számú csillag található. Ha kiszámolod, akkor körülbelül 1000000000000000000 és 800000000000000000000000 közötti csillag van az univerzumunkban (bár folyamatosan tágul), ami azt jelenti, hogy minden 1 milliomodikon van élet, akkor is 1000000000000 és 800000000000000000 közötti ilyen hely van.
Viszont emberek valószínűleg nem, hiszen az ember (homo sapiens) a Föld nevű bolygón kialakult élőlény, és a homo sapiens történetének 80-100 ezer éve alatt még senki nem került a Holdnál messzebbre, nemhogy egy másik bolygóra az Univerzum egy távoli pontján. Többé-kevésbé intelligens lények (sőt, nálunk sokkal, de sokkal okosabb teremtmények) csaknem 100% bizonyossággal élnek.
Nem, de furda dolgokat már igen:
Unidentified Flying Object.
UFO. Ebből rá lehet jönni nem? Hogy, valami ismeretlen repülő tárgy. Eddig is tudtam, hogy az ufo az a repülő 'csészealj'. (Féleség)
Ami amúgy külön dolog a földönkívülitől.( a lénytől)
Csak azért tettem így fel a kérdést, mert hogy valaki ezt valaki pedig azt látott-e már. Vagy mire éttetted a kérdést azzal kapcsolatba, hogy tudom-e az ufó jelentését :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!