Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az egész világon hallható az...

Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang, eredete földönkívüli vagy a Haarp?

Figyelt kérdés

"Olyan, mintha egy trombita, egy nyikorgó ajtó és egy légvédelmi sziréna elegye szólna, és senki sem tudja, pontosan mi okozhatja. Az elmúlt tíz évben egymás után jelentek meg egy furcsa, egyáltalán nem eviláginak tűnő jelenségetbemutató videók a YouTube-on."

Én arra gondoltam, hogy ez vagy a HAARP illetve más hasonló technikai berendezésekkel okoznak az embereknek mentális myomottságot vagy a bolygó légkörében tartózkodó, vizuálisan & radarilag láthatatlan űrhajók.

Mi lehet az igazság?

[link]

2015. máj. 23. 23:13
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ezek egymástól teljesen független észlelések. A személyek és események közt semmilyen hasonlóság sem volt. Nem ufóörűltek voltak akik rögzítették ezeket.

Létező jelenségről van szó,melynek eredetét senki sem tudja.

2015. jún. 2. 17:32
 22/30 anonim válasza:
35%
Helikopterek,gyakorlatozó katonai repülők,távoli mennydörgések,építkezési munkálatok,rosszul lefixált bádogtetőt fújó szél....(persze tudom h ez nem annyira érdekes mint a mindenféle összeesküvés elméletek)
2015. jún. 3. 17:15
 23/30 anonim ***** válasza:
73%
Előző, ha te hallottad ezeket a hangokat és jól figyeltél is rájuk, akkor rájöhetsz, hogy az általad felsoroltak közül egyikre sem hasonlít. Ha ezek közül a variációk lenne az egyik, akkor már régen azonosították volna az emberek, és nem beszélnének róla. Ezeknek az általad leírt hangforrásoknak ismert, beazonosítható hangjaik vannak.
2015. jún. 3. 22:35
 24/30 A kérdező kommentje:
Hasonlítank egymásra. Te mit hallgatsz?
2015. júl. 13. 20:15
 25/30 FüligJimmy88 ***** válasza:
Ez nemrég még a híradóban is benne volt, ha jól emlékszem valahol Szabolcsban hallották, meg készült is róla felvétel. Mindenesetre nagyon érdekes...
2015. júl. 13. 21:13
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

Debrecenben is hallható volt, felvétel róla:

https://www.youtube.com/watch?v=E9tCnLk8yK0

2015. júl. 14. 05:34
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Biztos,hogy igaz. Én is hallottam. Mikor a ló HAARPja az almát.
2015. júl. 14. 17:34
 28/30 anonim ***** válasza:
HAARP-ot tavaly bezárák. De már tavaly előtt sem üzemelt.
2015. júl. 14. 21:31
 29/30 anonim válasza:
0%
2015. aug. 13. 13:31
 30/30 anonim válasza:
Én hiszek istenben..halottam valami olyasmit hogyha eljön a világ vége és újra lejön Jézus a Földre és Isten akkor egy trombita szerű hang fog megszólalni mindenhol az egész világ körül..de lehetséges hogy valami tudományos dolog stb.
2019. okt. 6. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!