Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang, eredete földönkívüli vagy a Haarp?
"Olyan, mintha egy trombita, egy nyikorgó ajtó és egy légvédelmi sziréna elegye szólna, és senki sem tudja, pontosan mi okozhatja. Az elmúlt tíz évben egymás után jelentek meg egy furcsa, egyáltalán nem eviláginak tűnő jelenségetbemutató videók a YouTube-on."
Én arra gondoltam, hogy ez vagy a HAARP illetve más hasonló technikai berendezésekkel okoznak az embereknek mentális myomottságot vagy a bolygó légkörében tartózkodó, vizuálisan & radarilag láthatatlan űrhajók.
Mi lehet az igazság?
Itt is mindig flexel valami kretén az utcában...
Valaki utána járhatna melyik úriember az:D
Előző, a kisbabaszerű hangok azok valószínűleg macskák voltak, ők ilyen furcsa hangokat is szoktak kiadni.
Amiről szó van, az teljesen más, mély hang, és valahonnan fentről hallatszik, ha jól tudom.
Az, hogy az egész világon lehet hallani, nyilvánvalóan nem azt jelenti, hogy minden egyes ember hallotta, mert itt egy páran félreértették, hanem azt, hogy a bolygó különböző részeiről jöttek jelentések meg videók.
Az is elgondolkoztató, hogy ha bármilyen geofizikai vagy esetleg csillagászati eredete lenne, akkor eddig miért nem lehetett hallani?
A földrengésnek meg, ha van hangja, akkor az ennél is mélyebb morajlás szokott lenni, ez annál valamivel magasabb, jobb szó híján túl "kongó" ahhoz, hogy földrengés meg kéreglemezek hangja legyen. Az utóbbiak hangja egyébként is gyakorlatilag egyenlő a földrengéssel.
Ez meg valamilyen filmszerű, mintha mesterséges hang lenne, de nagyon félelmetes, nekem mit ne mondjak, "tele lenne a nadrágom", ha ilyet hallanék, főleg éjjel. A HAARP-ról nem tudok mit mondani, mivel nem tudhatjuk, hogy valójában miket csinálnak, így kizárni sem lehet ezt a variációt, mert annyira különösek ezek a hangok.
Én ezt is elképzelhetőnek tartom. Olvassátok el a cikket, illetve nézzétek meg a videót.
"Ha tényleg lebukott volna, akkor már nem lenne téma"
Egy újszülöttnek minden vicc új. Például van, aki még elhiszi a Bonsai Kitten dolgot, pedig az vagy 10 éve lebukott. Vagy az ilyen rákgyógyítás hoax láncleveleket küldözgeti stb.
Előző, ez rossz érvelés! Nekem például már nem új ez a dolog, és mégsem tudom, hogy micsoda. És pontosan ez az, ami fenntartja iránta az érdeklődést, meg az is, hogy világszerte hallható. Annyira sok embernek már nem lehet új szerintem ez a dolog, de mivel rejtélyes, ezért foglalkoznak vele sokan világszerte. Itt tehát nem az a mérvadó, döntő szempont, hogy mi mennyire új, vagy sem.
Ha viszont előző, te tudsz esetleg egy hihető, logikus magyarázatot adni erre a jelenségre, meg arra, hogy ez szerinted mivel "bukott le", akkor azt leírhatod. De előrebocsátom, nem valószínű, hogy pont te fogod ezt megfejteni, ha világszerte sem tudják, legfeljebb ráerőltetnek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!