Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki észlelt már idegen teremtmé...

Ki észlelt már idegen teremtményeket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi számít idegennek?
2015. máj. 22. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:
pl az első válaszoló
2015. máj. 22. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy mi van ha a szomszédod vagyok? :D
2015. máj. 22. 19:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam már rá, arra jutottam akkor valószínűleg mellettem laksz.
2015. máj. 22. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Én már láttam őket! Borzalmas volt. Aztán odaszíjaztak egy ágyhoz, ahol nem tudtam mozogni. Azt hittem nem kapok levegőt, próbáltam magam kiszabadítani, de nem sikerült. Aztán valamit belém döftek, és minden rózsaszín lett. Onnantól filmszakadás.

Béla/F/35/Akut Psychiátria

2015. máj. 22. 19:58
 6/10 A kérdező kommentje:
5. válaszoló érdekes történet, más ismerősöd nem észlelt furcsa dolgokat ott a pszihiátrián?
2015. máj. 22. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt ezo témában egész sokat látni, mintha teljesen más bolygóról jöttek volna.
2015. máj. 22. 21:03
 8/10 bestest ***** válasza:

Én észleltem már őket: egyik nap ott taposgálták le a búzámat. Odamegyek, mondom nekik, "hello, az az én búzám, mit képzeltek?" Erre elszaladtak.

Másnap megint visszajöttek. De akkor már vártam őket. Rálőttem az egyikre vadászpuskával, erre visszalőtt lézerrel.

Ez így ment egy darabig, aztán kifogytunk a lőszerből és inkább megdumáltuk. Átküldtem őket a szomszéd Józsi búzájára, mondom, ott azt csináltok, amit akartok, úgyis egy alkesz a Józsi, sosem jön ki megnézni.

Azóta nem láttam őket, de Józsi búzája odalett, tönkrement. Azóta még többet iszik.

2015. máj. 22. 21:43
 9/10 A kérdező kommentje:
XD utolsó
2015. máj. 22. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Én észleltem!

El is árulom, hogyan:

a napokban mentem dolgomra a város főútjának számító utcához tartozó járdán, amikor hirtelen elém került egy idegen teremtmény.

Nem csinált semmi rosszat, csak megkérdezte, merre induljon a legközelebbi kocsmához. Teljesen józannak tünt, lehet ezt akarta lekűzdeni...

2015. máj. 24. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!