Mondanátok jó UFÓ-s történeteket, lehetőleg Csongrád megyéből?
1:
Ez az eset egy éjjel történt(nem velem) a Tisza partján a Szegedi rakparton, éjfél körül járhatott mikor megláttak egy háromszög alakú nagy tárgyat a túloldalon lebegni.Pár percig nézték majd a "valami" elsuhant keleti irányba.
2:Egy nyári este sárga fénygömbök mentek át Szeged felett.Másnap pedig nagy vihar volt, emlékszem hogy mikor belecsaptak a villámok valamibe beremegett az egész föld.
Az vihar végeztével itt-ott elszórt foltokban zselé szerű anyagokat lehetett megfigyelni melyek a vízzel együtt teljesen felszáradtak, voltak gömbölyűek is és szétfolyó paca formájú zselé tócsák is, nem tűnt el nyomtalanul az egész, ugyanis én begyűjtöttem az anyagból egy keveset, kis lezárt kémcsövekben tárolom a laborban egy hűtőben eddig annyit sikerült róla kiderítenek hogy valami féle zselés anyag.
3: [link]
4: [link]
6: [link]
És tudom nem nagyon kapcsolódik az UFOk hoz de a Boszorkány-sziget állítólag el van átkozva és éjjelente furcsa hangokat, felvillanó fényeket lehet tapasztalni arra, egyesek ismeretlen eredtű lábnyomokról,lényekről is beszámolnak de ez szerintem megkérdőjelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!