Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek földön...

Szerintetek léteznek földön kívüli lények?

Figyelt kérdés
Állítólag Bonaparte Napóleon is azt mondta, hogy olyan lények rabolták el, amik nem emberek voltak. Igaz, hogy Napóleon 1794 nyarán eltűnt néhány napra. Amikor előkerült, akkor azt állította, hogy különös szerzetek tartották fogva. További érdekesség, hogy a tudósok idegen tárgyat találtak Napóleon csontjaiban. Ez a tárgy valószínűleg egy mikrochip.

2015. márc. 31. 17:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem szó szerint idézem, de egyszer valaki azt mondta, hogy ha csak itt a Földön lennének intelligens lények, akkor az olyan, mintha egy végtelenül nagy erdőben csak egyetlen fa hozna termést. Szerintem ez zseniális meglátás, akárki is mondta ezt valamikor.

Akik raboltak, azok csak egy kis részét képezik az idegen fajok végtelenül széles skálájának.

2015. ápr. 2. 21:28
 22/29 A kérdező kommentje:
Szép mondás és elgondolkodtató.
2015. ápr. 3. 18:10
 23/29 anonim ***** válasza:

Létezik értelmes földön kívüli élet.

De amit a tévében, újságokban, neten nyomnak arról ordít az átverés.

Szerintem elég viharos gyorsasággal megtudná mindenki, ha kapcsolatba lépnek egyszer velünk.

2015. ápr. 3. 19:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Az biztos.
2015. ápr. 3. 19:40
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Léteznek, én tartom velük a kapcsolatot és jártam már sokuk bolygóján is.
2015. ápr. 3. 21:16
 26/29 A kérdező kommentje:
Az úgy elég jó :)
2015. ápr. 3. 23:03
 27/29 anonim ***** válasza:

nem annyira azért...

egyes fajok(pl a gujmánok) bármit megtesznek azért hogy kézre kerítsenek engem de nem fognak!

2015. ápr. 3. 23:11
 28/29 A kérdező kommentje:
hát igen a galaxisok vándorlásának is meg vannak a maga veszélyei -_-"
2015. ápr. 3. 23:17
 29/29 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 7. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!