Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO észlelések, miért az...

Az UFO észlelések, miért az ezotéria kategóriában van?

Figyelt kérdés
Mert szerintem pl a Tudományok kategóriában kéne lennie

2015. márc. 18. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
tizes válaszoló leírta.Ha végignézünk milyen hegyekbe halmozott hülyeségeket találnak ki ebben a kategóriában az ufóhívők,akkor belátjuk miért nem tudomány kategória.
2015. márc. 23. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Attól, h valaki hülyeségeket ír egy bizonyos tárgyhoz a téma komolysága ettől függetlenül megmarad!
2015. márc. 23. 18:23
 13/15 anonim válasza:
61%
Egzakt tudományos, alátámasztható dolgok, ezotéria meg ennek az ellenkezője... amúgy én is csodálom ezt, hogy itt van, inkább ott lenne a helye. amúgy itt nagyon nagy trollkodások folynak.
2015. ápr. 3. 03:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A tudománynak és az ezotériának közös gyökere van, de az emberiség ezt az évezredek folyamán sajnos szétválasztotta. Az egyik a másikat magában foglalja.

Amit ezotériának mondunk, amikről ez szól, azokat a dolgokat persze, hogy nem lehet úgynevezett tudományos módszerekkel bebizonyítani, de attól még léteznek. Ez pedig nem más, mint a valóságnak innen a fizikai világból nem, vagy csak kevesek által észlelhető része, ami maga az érzékfeletti világ.

Az ufo-témakör is, ha jobban belegondolunk, mind a kettőt érinti, mind a két rovatban helye lehetne, de ahogyan fentebb utaltam rá, ez a két témakör valójában egy, csak erre az emberiség nagyon nagy része még nem jött rá.

2015. ápr. 3. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
a "nagy bummra" van bizonyíték: kozmikus háttérsugárzás.
2015. ápr. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!