ősi ékírásos tábla szerint Noé bárkája UFO volt. Ezt bizonyítva látod?
Az özönvíz a 6. ember generáció elmosása volt.
A bárka az emberek csoportja akiből minket fejlesztettek ki.
Ilyen értelemben igen UFO volt,űrhajó amin vittek-hoztak.
Ha a biokalauz.hu nevű régészeti tudományos szakfolyóirat így állítja, akkor az így igaz!
Ha az említett portál mégsem régészeti tudományos szakfolyóirat, akkor kamu!
Feltétlenül.
Egy bárkára ugyanis lehetetlen felvinni a világ összes állatfaját (ráadásul kettőt). De egy ufóra gyerekjáték.
És ha elállt az eső akkor az első generáció még OK. de utána a gyerekek szaporodna egymással és anyukával meg apukával. Alig lett volna belterjes a populáció :)
Koránsem ostobaság amit felvetettetek ! Én is gondolkodtam rajta, hogy miért van hogy egyes emberek pl Uri Geller simán hajlítja a kanalat bármikor egy sereg parajelenségre képes. professzor Ignatyenko rákészülés nélkül hipnotizál, gondolatolvas bárkit meg van egy sereg ESP amiket ismerünk néhány embernél az emberiség zöme, meg azt se tudja fa vagy bokor ! :D
Szerintem elbutultunk valahol az évezredek folyamán és akik ma spílerek, azokban a genetika véletlen előjön. Lehet hogy belterjesek vagyunk. Ez magyarázatot ad miért ilyen sok a beteg ember (cukorbetegség, daganat, rák) az emberiség nagy része krónikus betegségben szenved és rengeteg pszichopata, ostoba ember akad még a politikusok közt is
"Ez magyarázatot ad miért ilyen sok a beteg ember (cukorbetegség, daganat, rák) az emberiség nagy része krónikus betegségben"
Arra még nem gondoltál, hogy az orvostudomány olyan csecsemőket és gyerekeket is megment akiknek ki kellene szelektálódniuk? Haha!
Dehogy is! Az Ufókok csinálták ! :)))))))
"ősi ékírásos tábla szerint Noé bárkája UFO volt. Ezt
bizonyítva látod?"
Noé bárkájának szimbolikus jelentése van, nem szó szerint kell érteni.
"Koránsem ostobaság amit felvetettetek ! Én is
gondolkodtam rajta, hogy miért van hogy egyes
emberek pl Uri Geller simán hajlítja a kanalat bármikor"
Uri Geller kanál hajlítása csak egy trükk ezt ő maga vallotta be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!