Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akit "elvisznek a ufók" azok...

Akit "elvisznek a ufók" azok miért nem próbálják meg őket kifaggatni a technológiájukról?

Figyelt kérdés
És az ufó nem azonosítatlan repülő tárgy, ugyanis a magyar nyelvbe már ez a jelentése. Ahogy a roller sem guruló, hanem roller

2015. márc. 9. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Nem értenénk meg úgy se.Kb mint ha egy ősembernek magyaráznád az okostelefont és annak műkődését.Egyiptomba meg azt hitték rájuk hogy istenek...Nem értették ennyi pont.Egyik válaszoló leírta hogy vannak olyan anyagok amiket nem is ismerünk.A földön is van szerintem még nem hogy más bólygókon.És mivel nem ismerjük azokat az anyagokat ezért nem is tudjuk azonosítani.Marson is ki tudja mivan.De mivel ismeretlen anyagot a műszereink nem tudják kimutatni ezért nem is látjuk.Szóval felesleges lenne.Meg úgy tudom hogy nem avatkozhantnak be semmilyen élet fejlődésébe mert vagy azt hiszik hogy istenek vagy értepmetlen lenne mert nem értenénk.
2015. márc. 10. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
engem elrabolna egy UFO én beszarnék be hugyounék azoktol a nagyszemű fekete szemű szürke lényektöl :D
2015. márc. 10. 18:12
 13/13 anonim válasza:
Persze, hogy Patakit elvitték, oda kellet adniuk neki a számok szövegét:)
2015. márc. 25. 02:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!