Az ufok alkották az embert?
Szeritnetek igaza van az ősi idegenek kutatóinak? hogy minket nem is az isten teremtett, hanem az isteneknek hitt ufok?
beleborzongok a lehetőségbe, hogy mi emberek az ufok gyermekei vagyunk!
Az a baj, hogy ezek az elméletek nincsenek alátámasztva.
Mert nagyon sok elmélet van még. Nem lehet tudni, hogy melyik igaz, de a legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznénk egy űrlényt. Mert szerintem elég fejlett már a Földön az a technológia, ami által követni tudnánk egy űrhajót stb.
"Az a baj, hogy ezek az elméletek nincsenek alátámasztva."
Leszámítva persze azt a pár száz db 6000 éves agyagba égetett írásos feljegyzést, ami részletesen leírja az egész történetet.
Múzeumban megtekinthető, semmi titok nincs benne.
"az ufo már azelőtt létezett, mielőtt
ember létezett volna, tehát kizárt, hogy az
emberek alkották az ufot!"
Az ufo szót emberek használják az azonosítatlan repülő objektumokra, ez a szó előttünk nem létezett. Viszont azonosítatlan repülő objektumok előttünk is voltak, de nem azonosak a földönkívüliekkel. Az azonosítatlan repülő objektumok lehetnek: hullócsillagok, Földtől elhaladó meteorok, kisebb aszteroidák, repülőgépek, meteorológiai ballonok, kisebb-nagyobb drónok stb.
"az ufok, akik teremtettek azért alkottak, hogy
rabszolgának hasnzáljanak, bányászni, ilyen
elméletek vannak!"
Százával vannak ilyen elméletek, csak alátámasztva nincsenek. Ebből csak az következik, hogy bárki írhat bármit hiteltelenül a neten és blogokon keresztül, viszont erre csak a hiszékeny emberek fogékonyak, akiknek a mániája az ufók.
"a föld csak egy biológiai kísérlet az ufok számára és mi vagyunk a termék, de itt hagytak minket, mert lehet ezer felé volt dolguk és hagyják az
embereket élni, persze van akiket elrabolnak és
tovább kísértleteznek, de ma már nem szólnak be
annyira az ember dolgába, mint az ókorban!"
EZT IS A KISUJJADBÓL SZÍVTAD KI?
"Emberek alkották az isteneket, angyalokat, ördögöket, ufókat, szuperhősöket, zombikat, robotokat...még a télapót is...ez van...lehet picsogni..."
ez nem igaz, mert az ufok emberke nélkül is léteznek, sőt előbb léteztek mint az ember, hisz az elméletem szerint ők alkottak minket egy biológiai kísérletben! és most is kísérleteznek velünk!
"Az ufo szót emberek használják az azonosítatlan repülő objektumokra, ez a szó előttünk nem létezett. Viszont azonosítatlan repülő objektumok előttünk is voltak, de nem azonosak a földönkívüliekkel. Az azonosítatlan repülő objektumok lehetnek: hullócsillagok, Földtől elhaladó meteorok, kisebb aszteroidák, repülőgépek, meteorológiai ballonok, kisebb-nagyobb drónok stb. "
süket duma, az ufo jelenti az idegen lényt is és az űrhajót is! nem kellene midnig oksokodni, hogy milyen szépen meg tudjátok magyarázni mit jelent az ufo szó! tudjuk mit jelent!sok mindent, szövegkörnyezettől függ!
"Százával vannak ilyen elméletek, csak alátámasztva nincsenek. Ebből csak az következik, hogy bárki írhat bármit hiteltelenül a neten és blogokon keresztül, viszont erre csak a hiszékeny emberek fogékonyak, akiknek a mániája az ufók. "
mondj jobb elméletet bizonyítékkal! fogadom nem tudsz!
"EZT IS A KISUJJADBÓL SZÍVTAD KI?"
ez is egy nagyon jó és logikus elmélet az ősi idegenek elméletenbelül! te sem tudsz semmit bizonyítani!
Kérdező,szerintem ne foglalkozz ezekkel a primitív szarokkal,teljesen felesleges.Az ezotériába sajnos többnyire buta birka trollok jönnek akiknek dög unalmas az életük és ezért ide jönnek okoskodni meg poénkodni holott nagyon tudatlanok.Utána kéne nézni a dolgoknak és GONDOLKOZNI dehát annyira elvannak butítva ezek a majmok az RTL Klub által hogy ez már lehetetlen küldetés nekik
A kérdésre válaszolva láttam pár részt az ősi idegenek műsorból és nem tagadják Isten létezését.Ők inkább kereszteződésről beszélnek
Én úgy gondolom, hogy ez az egész dolog egy hierarchikus rendszerben működik, amely részben túlmutat az általunk érzékelhető valóságon. Az ősi leírások, mítoszok nem hazudnak, csak sokszor szimbolikusan fogalmaznak. És itt el is jutottunk az isteneknek nevezett lényekhez. A két elmélet (vagy talán valóság), az "istenek vagy idegenek" nem zárja ki egymást, sőt szerintem mind a kettő igaz, csak az nem mindegy, hogy hogyan értelmezi az ember.
A legfőbb mindenható lény, a legfőbb isten, az eredeti alkotó megbízott bizonyos nagyon magas szinten álló lényeket, az általunk idegeneknek nevezett lényeket azzal, hogy telepítsék be a fennhatóságuk alá tartozó bolygókat élettel, és még többek között azzal is, hogy hozzák létre fizikailag az embert; máshogyan fogalmazva hozzák létre a lelkek fizikai létezésének a bázisát. A szükséges genetikai anyagok természetesen a rendelkezésükre álltak, és állnak. A cél mindig a fejlődés, az energia-, és információszerzés.
Minden lény, illetve lénycsoport alá van rendelve a másiknak, a felettük lévőknek. Tehát például a bolygónkat irányító szellemi lény, isten felett áll a naprendszerünk vezető lénye, fölötte pedig az egész galaxist irányító isten, és így tovább. Az alá-felé rendeltséget persze egyáltalán nem valami önkényuralmi alapon kell elképzelni, hanem egy összehangolt, jól működő "kozmikus gépezetként", rendszerként, ahol mindenkinek megvan a maga feladata, és azt végzi el. Ha egy bolygó esetleg már alkalmatlanná válik a fizikai létezésre, akkor a lelkeket is áttelepítik, és egy másik bolygón folytatják tovább a fizikai létezést és egyben a fejlődést, tehát oda születnek le. Azok tehát, akiket mi idegeneknek nevezünk, lehetséges, hogy csak nekünk idegenek, de valójában a mi őseink-testvéreink, irányítóink. De sokan látogattak és látogatnak ide olyanok is, akik csak megfigyelnek, vizsgálnak, elemeznek, tehát nem vettek részt az ősi teremtési műveletekben.
Lehetséges, hogy valamikor voltak úgynevezett hódító lények is, akik szintén beavatkoztak a genetikánkba. Sok minden utal arra, hogy az emberrel valamilyen genetikai deformálódás, elkorcsosulás történt az évezredek folyamán, amit vissza kell majd alakítani. Az a kérdés, hogy ez is egy törvényszerű, vagy pedig esetleg egy váratlan, nem tervezett folyamat volt-e.
Akkor nyomd azt a piros pöcköt, ha cáfolni tudod a válaszokat. Ezenkívül meg csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe:D
"süket duma, az ufo jelenti az idegen lényt is és
az űrhajót is! nem kellene midnig oksokodni, hogy
milyen szépen meg tudjátok magyarázni mit jelent
az ufo szó! tudjuk mit jelent!sok mindent,
szövegkörnyezettől függ!"
Ez nem süket duma, csak azoknak lehet süket duma, akik hozzád hasonlóan kiégett elemlámpával járnak a sötétbe. Ez a szó alapból helytelenül van értelmezve.
"mondj jobb elméletet bizonyítékkal! fogadom nem tudsz!"
Az elméleteknek éppen az a lényege, hogy megpróbálod alátámasztani valamivel, de ahogy látom nemigen töröd ezen a buksidat, így pedig nem lehet téged komolyan venni. Nekem nincsenek ilyen agymenéseim, mert én a való világban élek nincs szükségem mesékre, már rég kinőttem belőlük.
Előző, ha te ennyire nem hiszel ebben az egészben, - amit szerintem rosszul teszel -, akkor miért jössz be ide állandóan ebbe a rovatba? Mert ha nem hisz benne valaki, akkor gondolom nem is érdekli ez az egész. Szerintem akik kérdeznek ilyenféle dolgokat, azok nem az ilyen kioktató, fölényes és tagadó hozzászólásokra kíváncsiak. Az lenne a legjobb, ha a két tábor békén hagyná egymást egyszer és mindenkorra, mert a másikat úgysem lehet meggyőzni. Ez az egész sehová sem vezet. Akik eleve nem hisznek ebben az egészben, azoknak semmi sem bizonyíték.
Mindenki hisz, amiben akar, de mivel ez a rovat azt kellene, hogy sugallja, hogy azok jönnek ide, akik hisznek a földönkívüliek itteni jelenlétében, hát inkább azok ne jöjjenek ide, akik nem hisznek, és így minden meg lenne oldva. Mert ahogy említettem fentebb, én azt tartom ésszerűnek, hogy aki nem hisz valamiben, azt nyilvánvalóan nem is érdekli az adott dolog. De az ilyen tagadók állandóan itt vannak, sőt szerintem nagyobb részben vannak itt, mint a hívők. Valamiért nem férnek a bőrükbe, és benéznek ide mindig, talán jó nekik kötekedni, vagy nem tudom, miért. Persze értem én, hogy mindenkinek joga van elmondani a véleményét, de már milliószor láttuk, hogy ez sehová sem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!