Ha egy fényevőt berakunk egy sötét szobába, mennyi idő még éhen hal?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 21:02
1/11 anonim válasza:
Még csak sötét szoba sem kell hozzá. A tűző napon is éhenhal, ha csak fénnyel táplálkozik.
3/11 anonim válasza:
A növény a talajból is szív táplálékot.
4/11 anonim válasza:
Én fényevő vagyok, de ha kell megeszem a sötétséget is és aztán a teret és utána amit találok, mimndemt mert én egy fekete lyuk leszek ami mindent megesu
5/11 anonim válasza:
Én sötétséggel táplálkozom. A bennem lévő feketlyuk elnyeli az egész világot.
6/11 anonim válasza:
Luci, akkor nem sötétséggel hanem a világgal táplálkoznál :D
7/11 anonim válasza:
Kérdező. Te agyilag zakkant vagy. Meghibbantàl. Teszteld magadon és ne a tàrsaimon. Mi fényevők megvédjük egymàst és ha vmelyikünkkel ezt teszed megtalàlunk és megeszünk élve
8/11 anonim válasza:
"A növény a talajból is szív táplálékot."
De hát a fényevők is elég nagy gyökerek...
9/11 kuglófevő válasza:
A növényeknek muszály a napfény, fototintetizálni, tehát élni nem tud anélkül, csak mondom ;)
10/11 anonim válasza:
Helyesen: muszáj.
És nem a talajból IS, hanem csak a talajból szív fel tápanyagot (kivéve a léggyökerűek), de a napfény szükséges a fotoszintézishez.
A fényevők meg gyökerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!