Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufóhívők! Mivel magyarázzátok...

Ufóhívők! Mivel magyarázzátok azt, hogy a régi ufót lencsevégre kapott képek és a mostaniak, mindig adott korra jellemző stílust képviselnek?

Figyelt kérdés
A régi képeken mindig a szürke, ovális vagy kérek, legtöbb esetben kalapra hasonlító objektumok vannak, s régen nem egyszer ablakokkal teli jármű volt a módi, sőt a beszámolók is ezekről szólnak. S most hogy változik a kor, már háromszög alakú, szivar meg kitudja mi formája létezik. Ezek az értelmes lények, szerintetek annyira intelligensek hogy az emberi tudás ütemével fejlődnek? Vagy éppen aktuális divatjával? Ha ilyen nagytudású időtugró lények nem lenne egy fasza űrhajójuk amit mi fel sem foghatunk, azt kész :D Mi értelme figyelniük az embereket, ha ekkora tudás birtokában vannak?

2015. márc. 3. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A sokféle formájú űrhajók annak a jelei, hogy sok faj létezik, de nyilvánvalóan az idegenek technikája is fejlődik az idő előrehaladtával.

Viszont az is igaz, hogy titkos programokban az emberek is létrehoztak csészealj-, háromszög-, és más alakú járműveket, de ezeket a technikákat éppen az idegenektől vették át az ebben illetékesek.

Az említett "kalap" formájú, ablakos járművek szerintem azok lehetnek, amelyek az '50-es és '60-as években voltak láthatók, és vénusziaknak meg marsiaknak tartották magukat az azokat vezető lények, amikor az általuk kiválasztott emberekkel találkoztak és beszélgettek, akikkel kapcsolatban álltak.

De ezek a kisebb méretű hajók sok esetben egy fent a Föld közeli űrben tartózkodó hatalmas anyahajónak a részei, ahol rengeteg ilyen kisebb korong, kalap, vagy harang alakú szerkezet található. Vannak még ennél is kisebb "korongok", amelyeket már a távolból irányítanak, tehát nem tartózkodik rajtuk senki.

2015. márc. 4. 21:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt te magad sem gondoltad, hogy igaz amit írtál kedves utolsó.. *-* Miért emlékeztet engem nevetségesen az általad leírtak, egy sci-fi történetre? Tudod azt hogy a mai hobbi teleszkópoknak olyan nagy a felbontása van hogy a Vénusz gyűrűi láthatóak vele? 120e Ft-ért igen, otthol is végezheted az űrben való kutakodást. Hány ember teheti ezt meg, akinek futja rá, s mégis felügyelet nélkül használhatja korlátlanul..
2015. márc. 5. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Az ufok is rászoktak a cigire. Azért mennek cigi hajóval mert a háromszögben cigizni tilos! Xd
2015. márc. 15. 17:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Én mellesleg láttam egy híres neves "modern" ufó űrhajót. Olyat csinált mint a sci-fi filmekben, meg amit persze a tudomány jelen állása szerint csak álmodik. Mindezt 10 éve, pedig az sem most volt. Csak az illúzió ott ért véget sajnos, hogy nem az ijedtségtől kellett elszörnyülködnöm, hanem attól hogy meg láttam az emberi kéz művét, kivitelezést és a pilótákat. Bosszúság ez, nem hogy félni kell tőle! Tipikus földi kész átverésben éltek kedves hívők, titeket meg szépen be lehet etetni. A nagy fejesek higyjétek el csak örülnek hogy nem kérik számon tőlük a technológiákat,csak a ti misztikus kitálalásotokkal bombázzátok őket. A hit meg egy nem meg fogható dolog. Ellenben a kísérleti rejtett telepek létezésével.
2015. márc. 15. 20:30
 15/15 Veru10 válasza:
Ugyan azok az UFO-k!
2015. ápr. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!