Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi történne az emberiséggel...

Kopteriqus kérdése:

Mi történne az emberiséggel ha hivatalosan is közre adnák az idegen lények földi tartozkodását és "nyilatkoznának" az idegenek is?

Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi történne, mi történne... Semmi, ugyanúgy be kellene menni dolgozni. :)
2015. márc. 1. 01:28
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mindenki kapna a kormánytól egy-egy üres papírlapot. Nincsenek köztünk idegenek."

Nem lenne az üres!

Ott lenne nagy keretben mennyit takarítottál meg az UFO-k által!

Hogy szeresd őket....

2015. márc. 1. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi.Diplomáciai kapcsolatok létrejönnének és segítenének

Fejlett fajokra nen jellemző a gonoszság.Csak a hülye filmekben ültették belénk bár érthető a jót nem lehet eladni.Hiradóba is a rosz megy.Nálunk is megfigyelhető hogy egyre jobbak vagyunk egyébként.Régi időkben mindig dúlt a háború.Ma már az országok megférnek egymás melett.

Minden esetre megérezzük majd úgy is hogy ezek jók e vagy gonoszok.Minden esetre pár napja ufo jelent meg Amerikábab és hát focipálya méretű volt.

2015. márc. 1. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát... A muzulmánokat nem tudom, hogy hogyan érintené, de a többi vallásbòl nem lenne gond. Ez még a keresztényeket érintené, de ők már nem hisznek annyira az egyházban. Az ezerféle szektások közül gondolom sokan öngyilkosok lennének és sokan istenként fogadnák őket.

A keleti vallások nem ütköznek a földönkívüliekkel, így ott se lenne gond.

Szerintem ha a szektásokat nem számítjuk, akkor a muzulmán az egyetlen olyan vallás amelyikkel nagyáblól ütközne. Nyilván ott is lenne öngyilkosság, dzsihád kísérletek, de szerintem a többek elfogadnák: Ez van. Egyébként lehet, hogy ez akadályozza meg őket abban, hogy kapcsolatba lépjenek: nem akarnak nekünk semmilyen módon sem ártani.

Ha a társadalom jövőbeli változásait nézzük a kapcsolatfelvétel után, akkor szerintem nem sok minden változna. Ha lennének is tűntetések, akkor azok gyorsan lecsillapodnának. A fegyveres lázadásokról szerintem pedig maguk az idegenek gondoskodnának, mivel nem akarnak vérontást.

Ha pedig azt nézzük, hogy technológiailag mi változna, akkor minden féle teljesen fölösleges és rentgeteg hasznos dolgot is találhatunk. Pl.: Hasznosak: Orvosi technológia, fizikai munkák könyebb elvégzése, nanotechnológia, foszilis energiaforrások kiküszöbölése, hajtóműtechnológia Haszontalan: Videójátékok továbbfejlődése, izmok gyengülése, fegyverek erősödése.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor cserélheted végre le az autódat egy űrhajóra, akkor arra sajnos még a kapcsolatfelvétel után is sokat kell majd várni. Hisz gondolj bele: most sincs mindenkinek repülőgépe, sőt! Én pl. Nem ismerek olyan emberr akinek lenne és gondolom te sem.

Sajnos van még egy baj, amiért nem lehet csak úgy random bolygókra járkálni még az idegenek sem: vírusok. Sajnos ha eredetileg nem is, egy idő után ki fog fejlődni egy olyan vírus, amelyik mindkét fajt megfertőzheti, és nem lehet tudni, hogy melyik fajra milyen hatással van. Persze ha ők teljesen vírusmentesek és nekik van védelmük a vírusokkal szemben, akár mesterségesen, akár természetes úton, akkor persze semmi akadálya, hogy idejöjjenek. De 7 miliárd embert meggyógyítani egy erősen fertőző, gyorsan ölő halálos vírustól az szerintem még egy nálunk jóval fejlettebb civilizációnak is sok lenne.

Szóval, szerintem nem történne egy darabig semmi különös, csak minden hírközlési ezköz tele lenne ufókkal.

2015. márc. 1. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
5 percig tele lenne vele a szociális média, aztán mindenki visszatérne a sorozatnézéshez.
2015. márc. 2. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagy felbolydulás, az biztos.

Nagy főnökünk átadná a hatalmat és tanítaná őket focizni..

2015. márc. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!