Szerinted mi az oka a marhacsonkításoknak?
Figyelt kérdés
Vér kell az idegeneknek ? Vagy csak a DNS-ünk?2015. febr. 25. 22:58
11/16 anonim válasza:
Csaak a barátját védi. Ha nem lennének a videó készítői hülyék és otthagynák a tetemet, akkor a boci sem támadna.
12/16 anonim válasza:
Látom nagyon szereted a bocikat.<3
Amúgy semmi bajom a tehenekkel (bár nem istenítem őket szentként).
De ha valakinek felelni kell, az az ember.
13/16 anonim válasza:
xD Addig jó, ameddig senkinek sem kell felelnie.
14/16 anonim válasza:
Levágás az oka. A vágóhídon levágják a marhát a mészárosok, de előfordul, hogy néha kivisznek egyet a pusztaságba, hogy jelezzék, huhu- itt járt az ufó.
Akár a gabonakörök. Igazi művészet! Nem is értem, miért nem neveznek A Művészeti Oscarra.
(Csak megjegyzem, kíváncsi vagyok, hogy a levágott gabonát a körökből hova viszik? Mert eddig erre nem panaszkodott senki. Lehet, én is kimegyek a búzamezőre gabonaköröket csinálni :D)
15/16 anonim válasza:
Az ufóknál is drága a felsál meg a bélszín, idejárnak hát lopni. Tudod, úgy ahogy a dakoták a síneket szedik fel a vas miatt.
16/16 anonim válasza:
a tehenek szemével akarják látni a világot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!