Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerinted mi az oka a marhacso...

Szerinted mi az oka a marhacsonkításoknak?

Figyelt kérdés
Vér kell az idegeneknek ? Vagy csak a DNS-ünk?
2015. febr. 25. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csaak a barátját védi. Ha nem lennének a videó készítői hülyék és otthagynák a tetemet, akkor a boci sem támadna.
2015. febr. 25. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Látom nagyon szereted a bocikat.<3

Amúgy semmi bajom a tehenekkel (bár nem istenítem őket szentként).

De ha valakinek felelni kell, az az ember.

2015. febr. 25. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
xD Addig jó, ameddig senkinek sem kell felelnie.
2015. febr. 26. 00:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Levágás az oka. A vágóhídon levágják a marhát a mészárosok, de előfordul, hogy néha kivisznek egyet a pusztaságba, hogy jelezzék, huhu- itt járt az ufó.

Akár a gabonakörök. Igazi művészet! Nem is értem, miért nem neveznek A Művészeti Oscarra.

(Csak megjegyzem, kíváncsi vagyok, hogy a levágott gabonát a körökből hova viszik? Mert eddig erre nem panaszkodott senki. Lehet, én is kimegyek a búzamezőre gabonaköröket csinálni :D)

2015. febr. 26. 00:35
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Az ufóknál is drága a felsál meg a bélszín, idejárnak hát lopni. Tudod, úgy ahogy a dakoták a síneket szedik fel a vas miatt.
2015. febr. 26. 01:19
 16/16 anonim ***** válasza:
a tehenek szemével akarják látni a világot
2015. febr. 26. 19:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!