Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Melyik a leghietőbb földönkivü...

Melyik a leghietőbb földönkivüli faj?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Egy egysejtű
2015. febr. 25. 15:40
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Az alUFOlia.
2015. febr. 25. 15:44
 3/17 anonim ***** válasza:
az ember...
2015. febr. 25. 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:
A reptiliánok, a szivar alakú hajók gyakoriak
2015. febr. 25. 15:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Bármelyik hihetetlen ugyanugy hihetö.
2015. febr. 25. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
14%

Valamikor Amerikát sem hitték el Kolumbusznak, nem hitték a Röntgen sugarakat, meg a rádiósugárzást sem. Azt mondták, a Földet laposnak teremtette isten. Azóta a Bibliát is átírták, megy sok-sok dolgot. Mindenki saját maga döntse el, mit fogad el a világból.

Egyébként vannak kicsi szürkék, magas szürkék, magas szőkék, egyéb humanoidok. Vannak nem humanoidok. Ha mégis azt állítaná nagyon sok ember, hogy: sok-sok millárd év alatt, sok-sok milliárd égitest közül a Föld az egyetlen kiválasztott, ám tegye, az ő dolga. Attól még lehet rendes dolgos tagja a társadalomnak.

Majd egyszer ők is a cső mellé lesznek kénytelenek nézni, akkor bővebb képet kapnak a világról. Abból is azt fogják majd elfogadni, ami nekik tetszik. Addig, míg ők vannak többségben, a szélesebb látókörűek, azok, akik többet láttak, tapasztaltak, bolondok házába is kerülhetnek.

Majd meglátod Józsika, hogy Te, - mint eminens tanuló -, nem a világ legokosabb gyereke vagy, csak egy pici porszem, aki a Földön született. A tudós bácsik is kénytelenek lesznek feladni azt a titulust, hogy a Világ legokosabb embere. Kénytelenek lesznek feladni, - bár ők ezt is tudják -, még akkor is, ha emiatt fel kell adniuk az egzisztenciájukat, mint hajdan a papoknak...

2015. febr. 25. 15:59
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
A georgumik úgy röfögnek, mint a szopós malac, és olyan kicsik, mint a gnumok
2015. febr. 25. 18:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Őszintén egyik sem.Nem fajra kell osztani hanem lényekre.Emberek is változatosak soha sem értettem hogy ott mért fajra kell oaztani.Otti a lehet szerintem gyilkosok de lehetnek melette rendesek is.Minden esetre elvileg körülöttünk jelenleg csak jó földonkívüliek repkednek akik nem tudom mikor fedik fel magukat.Elvileg valami isteni jelre vagy mire várnak de ilyenkor megkérdőjelezem hogy isten tényleg jó e vagy hogy ők isten rabszolgái e.Én hiszek istenben de hogy sokszor nem teszi jól a dolgát az is biztos.Még jó hogy nem vagyunk a rabszolgái és megvan a legnagyobb erényünk, a szabad akarat.
2015. febr. 25. 19:18
 9/17 Ozmium42 ***** válasza:
Az, amelyikben a legtöbben hisznek. Istenek és barátaik.
2015. febr. 25. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Melyiknek tudod a nevét, és melyiknek nem?

Szerintem nem tudod egyiknek sem, az ember eleve nem soknak tudja, már ha abból indulunk ki, hogy némelynek tudhatja, mivel már történnie kellett kapcsolatfelvételnek

2015. febr. 25. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!