Szerintetek a földönkívüliek h utaznak ide hozzánk több fényévről?
Az Ufók időutazók és léteznek.
A mi technológiai fejlődésünk eljutott ,mondjuk ezer év múlva ,arra a szintre,hogy az időutazásra képessé vált.
Nem tudjuk milyen eszközzel teszik ezt,lehet,hogy nincs is értelme fizikailag itt lenni .Nem ismerjük a szellemi enegiákat,pedig léteznek.
Az is lehet,hogy a valós világ csak egy illúzió számunkra.
Ezt nem tudhatjuk, ha tudnánk, akkor mi sem úgy működtetnénk az űrhajóinkat, ahogyan...
De csak azért mert nem lehet egy kérdésre válaszolni, attól még a kérdés nem értelmetlen és nem lehetetlen, hogy ide utazzanak...
Olyan, mintha megkérdeznél egy amerikai bennszülött törzs sámánját - elvileg az a legokosabb köztük - hogy na hogy repül a repülőm? Szerinted tudna válaszolni? Aligha, de attól még a repülőd repülni fog.
Ha annyira fejlettebbek lehet megsem lehetne érteni a meghajtási módot, mintha egy XXI. századi fizikus akarná elmagyarázni a legújabb tudományos ismereteket egy ezer évvel ezelőttinek... egy kukkot sem értene belőle.
Szerintem is valahogy tértechnologiát használhatják!
Elvileg a párhuzamos univerzumok között vannak ilyen fekete rétegek és oda szinkronizálják le magukat....itt viszont csak kicsit mozognak kis fázis tolásokat végeznek a hajójukon és így képesek több ezer fényéveket is utazni! (elvileg)
A tudósok találtak már olyan bolygókat amin lehet élet...
De ez olyan dolog mint Isten, senki se tudja, hogy létezik.
Én szerintem másik Naprendszerekben több olyan bolygó van mint a Föld. Mivel találtunk már másik "Napokat" , így ott miért ne lehetnének "Földek" ? Az már más kerdés, hogy hogyan jönnek ide. Valószínű ők is csak űrhajókkal kezdték, csak ők jóval okosabbak nálunk és kifejlesztettek egy olyan járművet, amivel több millió km-t tudnak repülni. Egyébként ha ilyen kérdéseid vannak, akkor dolgozzál az 51-es körzetben!
Igen! ha ilyen kérdésem van akkor már dolgozhatok is ott! :D
oda egy kicsit több kell szerintem!
ui: inkább fényév szerintem mint km! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!