Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-flottát vettek videóra...

UFO-flottát vettek videóra (Full HD video)?

Figyelt kérdés

A felvétel Abháziában készült. Egyes feltételezések szerint a tárgyak repülő kívánságlámpások lehetnek, azaz mini hőlégballonok, amelyeket jellemzően rendezvényeken használnak. Ennek azonban ellenmondani látszik az, hogy a fények csoportjához egy újabb csatlakozik (a felvételen 01:29-01:36).

Szereinted idegen űrhajók?

http://www.youtube.com/watch?v=XKx1ArHaGPc#t=49

2015. febr. 11. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ok kösz a választ, így már jobban tudom, hogy tudom kielégíteni a válaszolók igényeit, és teljesen mértékben megfelelni nekik, hogy felmenjen a pontszámom!
2015. febr. 12. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért örülök hogy nem vetted a szívedre, csak félig gondoltam komolyan, leginkább a vicc kedvéért írtam. Feldobott labda volt. :)
2015. febr. 12. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudod attól még, hogy pár fénylő pont FullHD, az még mindig csak pár fénylő pont.
2015. febr. 12. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen
2015. ápr. 19. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!