Mi a véleményed a nagysikerű David Icke előadássorozatról?
Kedves utolsó és utolsó előtti:
Először is Drábik nem fordító ,attól mert néha kiakad mint a toronyóra (mert felidegesíti magát a világ igazságtalan dolgain,meg azon,hogy az emberek félre vannak tájékoztatva)attól még nem kell az öreget hülyének nézni.
Örülnék én ha úgy beszélném az angol nyelvet mint az Öreg ,valamint annak is ha annyi könyvet olvastam volna mint ő ,és csak sajnálni tudom azt a "magyar" embert aki nem értékeli azt,hogy van egy ember aki amerikában élt haza költözött és segíteni akar az országnak az embereknek,mert nem feltétlen a pénz miatt adja az előadásokat nyilván nem csinálja ingyen,de ott van mögötte a segítő szándék több ilyen ember kéne Magyarországra sokkal több!!!
És ne haragudj,de nem érdekel a következő válaszod amiben fikázod a náladtól sokkal műveltebb embert,tehát nem is fogok rá reagálni!!!!
Drábik úr előtt pedig le a kalappal !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!