Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Zéta Reticulii Little...

A Zéta Reticulii Little Greyek (kis szürkék) jó vagy rossz szándékúak felénk?

Figyelt kérdés

Óriási kérdés. A Kis Szűrkeként ismert idegen faj, mely elmondásuk szerint a Zéta Reticuli csillagrendszerből érkezik már igen régóta beavatkozik az emberek életébe. Éjféli eltéritések, implantátumok beültetése, magzatrablás, daganatok eltávolítása, DNS-ünk mintavétele és marhacsonkítások a jellemzőek rájuk, de vajon jó szándékkal jönnek ide vagy pedig gonoszok ?

Az ufológusok habár teljesen egyöntetűen írják le a Greyek szokásait, csupán a szándékukban teljesen eltérőnek gondolják. Gyakran gonosz rabszolgafajként írják le őket, míg máskor közönbös, de inkább segítőkként. Az bizonyos, hogy főleg DNS-ünkért látogatnak minket, ugyanis genetikailag haldokló fajról van szó és velünk frissítik fel a génállományukat. Ez idáig rendben van, csak sajnos sokan számolnak be agresszív, fájdalmas vizsgálatokról, magzatrablásról és nagyon gyakran a gonosz tekintet és gonosz szándék mint telepatikusan érzett érzelmeket látnak bennük. Vajon nem is gonoszak eleve, csupán a fajuk genetikai elhasználódása elkerülhetetlen következtében lesznek negatív érzelmeket sugárzóak ? Az is lehet, hogy valóságban is gonoszok és a háttérből irányítják a Földet háttérhatalmakon keresztűl ? Miért szednek ki az emberekből gyógyíthatatlan daganatokat és olyan rákos esetekből gyógyítják ki az eltérítetteket, melyekről az orvostudomány rég lemondott? Jócselekedet vagy milehet ennek oka? [link]

Korunk egyik legfajsúlyosabb ufológiai kérdése ez. Vajon a Greyek jó szándékúak felénk vagy gonoszak?

2015. febr. 4. 22:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
71%

"csupán a fajuk genetikai elhasználódása elkerülhetetlen következtében lesznek negatív érzelmeket sugárzóak ?"

Ezt a mondat(töredéket) olvasd el újra, és gondold át nagyon alaposan van-e értelme.

2015. febr. 4. 23:14
 2/36 A kérdező kommentje:

Van, csak te nem érted :-).

Sebaj választ nem is tőled várok. Kérem ufókutatók válaszát, akár priviben is, ugyanis ez nagyon érdekel. De akár ide is megírhatjátok !

2015. febr. 4. 23:16
 3/36 anonim ***** válasza:
70%

Mintha én írtam volna, sokszor felteszem magamban ezt a kérdést én is. Pedig nem tavaly kezdtem el foglalkozni ezzel az egész ufo-földönkívüli témakörrel, de ez még nekem sem világos dolog. Van, ahol ezt lehet róluk olvasni, és van, ahol azt.

Elképzelhető, hogy nekik is több fajtájuk van, ami nemcsak a testmagasságukban, és más külső dolgokban mutatkozik meg, hanem a viselkedésükben, szándékaikban is. Pont úgy, mint ahogyan mi emberek sem vagyunk csak jók vagy csak rosszak, sőt általában még egy emberről sem lehet ezt egyértelműen megmondani.

Kétségtelen, hogy a szürkék általában nem bánnak úgymond "kesztyűs kézzel" az eltérítettekkel. Ennek az is magyarázata lehet, hogy akik így viselkednek, azoknak az egyedeknek nincsenek érzelmeik, nem ismerik az együttérzés fogalmát. Ez persze még nem jelent feltétlenül rossz szándékot, gonoszságot, csak sajnos nem tudják, hogy hogyan bánjanak velünk emberekkel. De bizonyára vannak közöttük gonoszak is. Nem csoda, hogy az eltérítettek, akik emlékeznek az elrablásukra, traumaként élték át ezt az eseményt.

Mindez oda vezetett valamikor, hogy elveszítették a természetes szaporodási képességüket is. Valószínűleg nem volt ez mindig így, valamikor nagyon régen ők is hozzánk hasonlóan éltek, és külsőleg is jobban hasonlítottak ránk földi emberekre. Nyilvánvalóan egy nálunk idősebb fajról van szó. A bizarr, csúnya kinézet még nem feltétlenül jár együtt a negatív viselkedéssel.

Tényleg jó lenne egyértelműen megtudni az igazságot erről a kérdésről, de én jelenleg arra tippelek, hogy egyik véglet sem igaz, és nem csak jók vagy rosszak, hanem ilyenek is, meg olyanok is.

2015. febr. 4. 23:55
 4/36 anonim ***** válasza:
73%
Miért akarnának bántani minket? Ha akarnának, már rég megtették volna...
2015. febr. 5. 00:13
 5/36 anonim ***** válasza:
84%

Mivel nem emberek, nem emberiek a szándékaik!

Én úgy gondolom, hogy kizsákmányolás lehet a háttérben, amit az egyik (faj) követ el a másikkal szemben! Persze valószínű, hogy kapunk is cserébe bizonyos dolgokat még ha azokról nem is tudunk!

mert mért is ne akarnának fejleszteni minket ha őket szolgáljuk! Ahogy mi is tesszük ezt a robotokkal!

Valószínű, hogy olyan bonyolult módokon építgetnek minket mint a Pánspermium megoldások stb!

Én személy szerint azt mondom, hogy nem rossz indulatúak csak fenn akarják tartani a fajukat, s ennek mi is részesei vagyunk, ki tudja hány "rabszolga"

civilizációt hoztak még létre!

Egy fennmaradt írásos lelet szerint, egy isteni faj az (Annunakik) hozták létre az embert, hogy aranyat bányásszanak s minden munkát elvégezzenek nekik!

2015. febr. 5. 01:24
 6/36 anonim ***** válasza:
67%

Ez valóban egy fajsúlyos kérdés. Én gyerekkoromban a szürkéket ellenségként ismertem meg, ugye még a DOS-on a Pocket Ufóval, ahol az volt a feladat, hogy a földönkívüliek által terrorizált Földet meg kell védeni.

Egészen felnőttkoromig negatív szemléletet tanúsítottam a földönkívüliek iránt, különösen a szürkék iránt, és talán nem túlzok, ha azt mondom, van benne némi igazság!

Az Amerikai Egyesült Államok már a második világháború óta tartja a kapcsolatot a szürkékkel, többek között a hadiipari komplexum technológiai fejlesztés érdekében. Elsőnek a Német birodalommal paktáltak le, de miután az elbukott, a szövetségesekhez álltak át. Kevesen tudják, hogy a szürkék a náciknak repülő csészealjat is adtak, technológiai korszerűsítésre, és a harmadik birodalom fejlesztett is rendesen. Azt hiszem a 4. prototípusnál tartottak, amikor elindult a Vörös Hadsereg Berlin felé.

Innentől nem volt más választás, minden kutatási eredményt, ami kapcsolatba volt a technológiával, a szó szoros értelemben átszállították USÁBA, szigorúan titkosan. Nem csak ezt, hanem az atombomba kutatási eredményeket is, a rákkutatási eredményeket, sőt, az orvosi kísérletek eredményeit is, ezzel egyidejűleg elkezdték megsemmisíteni a haláltáborokat.

Aztán az ötvenes években aláírtak a szürkék a szigorúan titkos Zártkörű Földönkívüli Hadügyi Bizottsággal egy szerződést, amelynek érdekében USÁT folyamatos technológiai ellátásban részesítik, ha engedélyezik a DNS az RNS a Magzat és az emberklónozást a szürkék számára. Természetesen a zártkörű földönkívüli hadügyi bizottság bele ment a dologba, és ennek köszönhetően hozták létre a fedő szerveket, a CIA-t, és az FBI-t.

Azóta több ezer eltérítés volt, viszont a marhacsonkítás nem az ő művük, az a lejáratásuk miatt történik. Valóban frissíteni akarják a dnsüket, valóban implantátumokat ültetnek bizonyos kiválasztottakba, sőt, jobbat mondok, már létre is hozták a Szürke Sapiens Sapiens-t. Nem kell elhinni, de ez szigorúan titkos.

Másfelől több tíz prototípus fejlesztés után USÁNAK már sugárcentrikus űrhajói, levitaló repülőcsészealjai, és láthatatlanná váló lopakodói is vannak, amik visszaverik a műholdas, és radarhullámokat, vagy éppen áteresztik magukon.

A nyolcvanas évektől nagy a hallgatás, ha csak nem számítjuk bele a földönkívüliek lejáratása érdekében készült játékokat, és filmeket, ahol állandóan evakuálni kell az emberiséget, meg szembeszállni a leigázó földönkívüliekkel.

Abban az értelemben negatív faj, hogy szellemi fenyegetettséget jelentenek ránk nézve, és még a Hadügyi bizottság sem bízik meg bennük százszázalékosan.

Viszont tekintsük át a pozitív oldalukat. Ők a Zéta Reticuli csillagrendszerből jöttek. Fajuk elkorcsosult, bolygójuk elpusztult, gyakorlatilag mutálódtak. Egyes teóriák szerint bűnös, perverz, elfajult, és kegyetlen életük vitte bele őket a pusztulásba. Hasonlóan élték az életüket, mint mi. Mára megtanultak önmegtartóztatók lenni.

A pozitív fajok negatív fajként sorolják be a földönkívülieket, mivel nem lelki beállítottsággal hanem elsősorban szellemi beállítottsággal rendelkeznek. Viszont sose felejtsük, ők nem Istenhívők. Ebben az értelemben Entitalitást képeznek az Univerzumban! És ez az én szememben pozitív.

2015. febr. 8. 21:23
 7/36 anonim ***** válasza:
22%

"Az Amerikai Egyesült Államok már a második világháború óta tartja a kapcsolatot a szürkékkel, többek között a hadiipari komplexum technológiai fejlesztés érdekében. Elsőnek a Német birodalommal paktáltak le, de miután az elbukott, a szövetségesekhez álltak át. Kevesen tudják, hogy a szürkék a náciknak repülő csészealjat is adtak, technológiai korszerűsítésre, és a harmadik birodalom fejlesztett is rendesen. Azt hiszem a 4. prototípusnál tartottak, amikor elindult a Vörös Hadsereg Berlin felé."

Aki ekkora ordas nagy alátámaszthatatlan baromságokat ír, az légyszilégyszi legalább egyszer vegye már a fáradságot hogy belinkel róla BÁRMILYEN bizonyítékot :D :D :D Figyelem: A youtube videók nem reliabilis bizonyítékok, és a szabadon ébredők/többi baromság oldal sem az.

2015. febr. 8. 22:38
 8/36 anonim ***** válasza:
69%
6-os, ez szép volt, köszönjük minden valódi érdeklődő nevében!
2015. febr. 9. 00:04
 9/36 anonim ***** válasza:
90%

Kedves #7-es Szkeptikus hozzászóló!

Nagyon kérlek, figyelmesen olvasd/nézd végig az alábbi linkeket, és győződj meg arról, hogy volt e a nácik és a földönkívüliek között kapcsolat, vagy se!

A Földönkívüliekről készült náci német felvétel: (németül)

https://www.youtube.com/watch?v=ekp3hlEuzTE

A náci német ufo tervrajzok: (németül)

[link]

Magyar videó a harmadik birodalom ufókutatásáról:

https://www.youtube.com/watch?v=LXEMAIhJ5i0

Szintén magyarul náci repülőcsészealj modellek:

[link]

A világ leghíresebb NÉMET ufókutatója a nácizmus idején, akit később nevetség tárgyává tettek:

Sajnos se német se magyar forrást nem találtam róla, gyakorlatilag felszámoltak róla minden információt. Érdekes, mert a '90-es években még tengernyi info volt róla, sőt, még a huszonegyedik század első évtizedében is. Mondhatom, szép munkát végezz a kormány!

Nos, ő volt a húszas évek legjelesebb ufókutatója. A neve Arnold volt. Hívták is Arnold-féle jelenségnek akkoriban az ufókat. Elsőként ő beszélt nyilvánosan földönkívüliekről 1927 és 1933 között.

Aztán letartóztatták. De mivel semmit nem tudtak rákenni, (hadi és kormánytitkokat akartak) ezért bolondnak kezdték el hívni a sajtóban. Egyre kevesebb olvasója maradt a paranormális újságoknak emiatt.

Azt viszont ne várd, hogy a fősodrású médiában valaha is bármi bizonyítékot halljál erről!

És a német hivatkozásokat fordítsd le gugléval, vagy egy ismerősöddel.

2015. febr. 9. 00:30
 10/36 anonim ***** válasza:
51%
Amiket linkeltél, azok a szó semmilyen értelmében nem számítanak bizonyítéknak. Láttam pár egyértelműen photoshoppolt (foglalkoztam egy időben fotómanipulációval, és ezek annyira kamuk amennyire csak lehet) képet, néhány tervrajzot, amiknek a korabeli származásáról semmiféle bizonyíték nincs, és hasonlókat. Félreértés ne essék, biztos vagyok benne hogy valahol élnek még értelmes lények rajtunk kívül. Abban is biztos vagyok hogy a nácik kísérleteztek (akkoriban) úttörő technológiákkal. De abban is hogy egyrészt ha valami idejön, akkor annak se rossz, se jó szándéka nincs, egészen egyszerűen azért mert ezek emberi fogalmak, másrészt pedig hogy amit leírsz (CIA-FBI mint fedőszervezetek, 50 éve kapcsolat, stb, tehát gyakorlatilag a világtörténelem teljes egészének egy TUDOMÁNYOSAN bizonyíthatatlan félkonteóra való alapozása) az így, ebben a formában, csak hagymázas baromság. Persze hinni bármit lehet, seninek a hitébe nincs jogom belekötni, ahogy a vallásos embereket sem bántom. Viszont innentől kezdve kezdd úgy a mondanivalódat hogy "Hitem szerint" , és ne tényként add elő, mert a végén valaki elhiszi.
2015. febr. 9. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!