Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Nemzetközi Űrállomás újabb...

A Nemzetközi Űrállomás újabb UFO felvétele. Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Hatalmas fénylő tárgyról készült felvétel járja be az internetet, amely az ISS fedélzetéről készült pár napja, egészen pontosan szerdán. Ahogy lenni szokott, most is amatőr UFO-kutatók rögzítették a különös felvételt. esetleg földönkívüli jármű lehetett? http://www.youtube.com/watch?v=k6D46HgqOxQ
2015. jan. 18. 20:40
1 2 3
 11/21 tomi songoku válasza:
Viszem a pittbulomat is ha netán támadnának
2015. jan. 19. 08:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Jobban megnéztem, d ez még mindíg egyértelműen UFÓ !
2015. jan. 20. 17:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Jó akkor egy egyértelműen ufó, itt vannak, ők irányítanak a háttérből, ők építették a piramisokat, elrabolnak embereket, teret hajlítanak, memóriát törölnek, Obama testőre ufó, maga Obama is ufó, Einstein is ufó volt, ők adták a technikánkat, ma még nélkülük a tüzet sem ismernénk. Most boldog vagy?

Mondjuk az érdekes, hogy a dollármilliárdokba kerülő űrállomásról szegény űrhajós kénytelen egy 30 éves nokiával felvételt csinálni, de gondolom ebben is a reptoidok keze van. Meg azért megmondhatnád, hogy miért mozog tákeletesen együtt a Földdel az az annunaki űrhajó.

2015. jan. 20. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:

"Unfortunately for believers in extra-terrestrial life, the latest UFO could actually be anything from a weather balloon to a cloud or a blob of ice. It may even be earthbound, as it appears to be moving at the same speed as the planet."

[link]

2015. jan. 21. 08:17
 15/21 tomi songoku válasza:
Amúgy elmondom nektek hogy ebbe a témába bele lehet bolondulni . Annyit olvasok már ezekröl a dolgokrol annunakik,reptolidok,nefilimek,siriusziak, drakonidák,szürkék, így a nibiru meg úgy a nibiru meg mittudomén mi a franc van itt már teljesen össuezavarodtam anu, enki,enlil fúú bazzmeg.... Tegnap esze ufo invázióval álmodtam olyan életszerű volt hogy én besuartam félelmembe izzadva keltem fel már ki vagyok tőlük... Nem mintha nem hinnék benne, én el is hiszem ezt a sok őrülzségnek tűnő dolgokat de veszélyes téma higgyétek el nagyon össze lehet zavarodni hogy akkor most mi is folyik itt.. Főleg az a része a komoly hogy melyik a jógyerek akkor? Ki ban velünk vagy ellenünk? Soha nem jövünk rá...
2015. jan. 21. 23:08
 16/21 tomi songoku válasza:
Persze most a reptolid csaj azt momdaná hogy ezt mi nem érthetjük mert egy primitív faj vagyunk. Ez igaz is különben harmóniában élnénk nem pedig egymást őlnénk orrba szájba.. De LACERTA úgyis azt fogja mondani hogy mi ezt nem érthetjük.. Na akkor magyarázza el valaki hohy mi van itt!!!
2015. jan. 21. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Itt vannak az idegenek! Az imént is láttam egyet az utcán, és fura módon nem ismertem az illetőt tökre idegen volt a számomra. A fehér blúzos csajról inkább ne is meséljek... a fenébe is itt vannak!
2015. jan. 22. 09:08
 18/21 tomi songoku válasza:
Milyen fehér bluzos csaj ne idegesítsél már??!!! Most oltogatsz engem...na jolvan legyenek itt de miért olyan nagy baj ez? Nem vagyok fajgyűlölő.. Ha nem ellenségesek én el tudom fogadni a tényt hogy itt vannak.. Legyenek.. Szerintem mi emberek jelentünk a legnagyobb veszélyt egymásra.
2015. jan. 23. 07:46
 19/21 tomi songoku válasza:
Ha nem idegenek által van irányítva a tudatos népírtás,, (vírusok amit a gyógyszeripar dob ki, háborúk stb..) akkor valóban megérdemeljük a pusztulást mert ennek semmi értelme így folytatni.. Minek a pénz kérdem én? Miért fekszik egyik embertársunk az utcán a másik meg palotába él? Ez egészéges dolog? Ez egy beteg világ és ha erröl csak az ember tehet akkor pusztuljunk is el igazuk van!!! Ezt a bolygót csak mérgezzük!! Vagy azokat az embereket akik nem tudnak békében harmóniában élni azt vigyék el egy másik bolygóra és ott öljék meg egymást a beteg állatok!!! Mre jó az ember ha csak szenvedést tud teremteni maga körül,, ha én egy fejlettebb faj lennék én is elpusztítanám ezt a gonosz fajt amit az ember képvisel!!!!
2015. jan. 23. 07:59
 20/21 tomi songoku válasza:
Gondolj csak bele : te vagy az idegen idejössz az űrhajóddal és azt látod hogy mi a fassszom van ezekkel? Egy pénz egy papírdarab az istenük? Ezért ölik egymást orrba szájba?? Gyerekeket őlnek szemrebbenés nélkül?? Hát olyan pusztítást végeznék hogy öröm lenne nézni!!! Vagy ha olyan fejlett technika bírtokában állnék akkor akiben a gonoszság a fajgyűlölet a hatalomvágy egy csepp jelét is meglátnám az menten összerogysztanám és a másvilágra küldeném!!!
2015. jan. 23. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!