A Nemzetközi Űrállomás újabb UFO felvétele. Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Hatalmas fénylő tárgyról készült felvétel járja be az internetet, amely az ISS fedélzetéről készült pár napja, egészen pontosan szerdán. Ahogy lenni szokott, most is amatőr UFO-kutatók rögzítették a különös felvételt. esetleg földönkívüli jármű lehetett? http://www.youtube.com/watch?v=k6D46HgqOxQ 2015. jan. 18. 20:40
1/21 anonim válasza:
"most is amatőr UFO-kutatók rögzítették a különös felvételt"
Az ISS-en sok ilyen van?
2/21 anonim válasza:
múltkor én is láttam ufót.a kocsmából mentem hazafelé,és akkor.
4/21 anonim válasza:
Ez egy felhő, nézd meg együtt mozog a Földdel.
Vagy lehet, hogy egy baszott nagy ping-pong labda.
5/21 tomi songoku válasza:
Vagy (földönkívüli) gép vagy valamelyik kormány teszteli a saját újfejlesztésű járgányát
6/21 anonim válasza:
Ha ufot látsz akkor légyszíves a legrosszabb kameráddal vedd fel 144p ben. Köszi
7/21 MultiLevElTarget válasza:
Üdv!
A Hold szerintem nem a Föld és az Űrállomás között kering. Nem zárnám ki, hogy felhő, de akármi is lehet.
8/21 anonim válasza:
Az ISS fedélzetén mennyien vannak amatőr UFO-kutatók?
9/21 tomi songoku válasza:
Igen ez jó!! Jó sok amatőr lehetett ott!!! Na ilyenekkel szédítik az embereket beszarás
10/21 tomi songoku válasza:
Jövőhéten menyjünk föl mi is és készítsünk videókat!! Hát ha oda fölmehet bárki.... Mért hagynánk ki nem? Ki jön velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!