Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Amikor Neil Armstrong kilépett...

Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: "Istenem, ezek itt vannak! Hol a felvétel?

Figyelt kérdés

Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: „Istenem, ezek itt vannak!"

A kérdésem az, hogy van-e valami eredeti felvétel ami bizonyítja ezt a kijelentést, vagy csak kamu az egész?

Esetleg bármilyen eredetiséget bizonyító link?

Rengetegen hivatkoznak erre számos oldalon, de bizonyítékot nem találtam.

2015. jan. 14. 22:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Egy oldal attól lesz hiteles, hogy ha a forrás visszakereshető, az már édes mindegy, hogy az orosz, osztrák vagy angol nyelven van általában a böngészőben van fordító program xP nem hiszem, hogy ennek van valóságalapja, de ha netán mégis akkor se kell véresen komolyan venni.
2015. jan. 22. 09:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Ezt az Amstrong kölköt felejtsétek el. Kamu volt az egesz, csak a ruszkiknak akartak bizonyítani.

-A felvételeken nincsenek csillagok.

- A holdon nincs szél. A zászló attól lobog.

- Van a bizonyos "C" kő. Díszleteket szoktak hasonlóan jelölni.

- A képek közepén egy plusz jel.Némelyiken ez előtt vannak dolgok.

És még voltak indokok, de a NASA Mindenre kitalált valamit...

De ennyi ellentmondást?

2015. jan. 25. 17:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, én tudok attól az elméletről, amely szerint stúdióban lett az egész felvéve, meg amikor a közvetítés megszakadt órákra. Tényleg sok a furcsa dolog, és még enyhén is fogalmaztam, teljes káosz van e körül a téma körül.
2015. jan. 25. 21:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Természetesen így akartam írni: "...tudok arról az elméletről..."
2015. jan. 25. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!