Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: "Istenem, ezek itt vannak! Hol a felvétel?
Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: „Istenem, ezek itt vannak!"
A kérdésem az, hogy van-e valami eredeti felvétel ami bizonyítja ezt a kijelentést, vagy csak kamu az egész?
Esetleg bármilyen eredetiséget bizonyító link?
Rengetegen hivatkoznak erre számos oldalon, de bizonyítékot nem találtam.
A kérdést azért tettem fel, mert érdekel a földönkivüli élet, és emiatt rengeteget olvasok az űrkutatásról, csillagászatról. Elég sok helyen hivatkoznak erre a kijelentésre, de sehol nem találtam bizonyítékot az eredetére. Legtöbb helyen úgy emlegetik, mint ha köztudott tény lenne az emberek számára. A kezdetektől úgy gondoltam, hogy csak legenda, de élve a lehetőséggel, nyilvánosan rákérdeztem. Talán akad valaki, aki talált valamit, de ennek a lehetőségnek szint semmi esélyét nem láttam.
Vártam egy olyan válaszra, hogy „nincs, ne is keress, kamu az egész”
Nem kaptam..
Szerintem abból kell kiindulni, hogy a Holdra szállással kapcsolatban rengeteg furcsa dolog van, és ez szerintem összefügg ezzel a mondattal, amit állítólag Armstrong mondott.
Ha ez a mondat mégsem igaz, akkor olyan dolgot adott valaki Armstrongnak a szájába, amit ő sosem mondott ki. De mit mond erről ő maga? Van erről valakinek információja? Szerintem őt kell erről megkérdezni!
"Arra gondolt, hogy a ruszkik előbb értek oda? :D"
Vagy a nácik ! http://www.youtube.com/watch?v=Jth4yATniS4
Sosem hangozott el az általad említett mondat!
Ne keres bizonyítékot, mert nincs!
Moon: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this !
Houston: What ... what ... what ? What the h--- is happening ? What's wrong with you ?
Moon: They're here under the surface.
Houston: What's there ? (muffled noise) Emission interrupted; interference control calling 'Apollo 11'
Moon: We saw some visitors. They were here for a while, observing the instruments
Houston: Repeat your last information !
Moon: I say that there were other spaceships. They're lined up in the other side of the crater !
Houston: Repeat, repeat !
Moon: Let us sound this orbita ... in 625 to 5 ... Automatic relay connected ... My hands are shaking so badly I can't do anything. Film it ? G--, if these d--ned cameras have picked up anything - what then ?
És lenne hozzád valami elfogadható linked, vagy felvételed?
Ez így önmagában semmi!
Ezek az oldalak miért is hitelesek?
Azért mert egy külföldi oldal, még nem hiteles.
Én hiszek az idegenekben, de ez a mondat szerintem kamu.
Hitelesen nem hiszem, hogy alá lehet támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!