Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Amikor Neil Armstrong kilépett...

Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: "Istenem, ezek itt vannak! Hol a felvétel?

Figyelt kérdés

Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: „Istenem, ezek itt vannak!"

A kérdésem az, hogy van-e valami eredeti felvétel ami bizonyítja ezt a kijelentést, vagy csak kamu az egész?

Esetleg bármilyen eredetiséget bizonyító link?

Rengetegen hivatkoznak erre számos oldalon, de bizonyítékot nem találtam.

2015. jan. 14. 22:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A kérdést azért tettem fel, mert érdekel a földönkivüli élet, és emiatt rengeteget olvasok az űrkutatásról, csillagászatról. Elég sok helyen hivatkoznak erre a kijelentésre, de sehol nem találtam bizonyítékot az eredetére. Legtöbb helyen úgy emlegetik, mint ha köztudott tény lenne az emberek számára. A kezdetektől úgy gondoltam, hogy csak legenda, de élve a lehetőséggel, nyilvánosan rákérdeztem. Talán akad valaki, aki talált valamit, de ennek a lehetőségnek szint semmi esélyét nem láttam.

Vártam egy olyan válaszra, hogy „nincs, ne is keress, kamu az egész”

Nem kaptam..

2015. jan. 15. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem abból kell kiindulni, hogy a Holdra szállással kapcsolatban rengeteg furcsa dolog van, és ez szerintem összefügg ezzel a mondattal, amit állítólag Armstrong mondott.

Ha ez a mondat mégsem igaz, akkor olyan dolgot adott valaki Armstrongnak a szájába, amit ő sosem mondott ki. De mit mond erről ő maga? Van erről valakinek információja? Szerintem őt kell erről megkérdezni!

2015. jan. 16. 00:02
 13/24 anonim ***** válasza:

"Arra gondolt, hogy a ruszkik előbb értek oda? :D"

Vagy a nácik ! http://www.youtube.com/watch?v=Jth4yATniS4

2015. jan. 16. 00:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az oroszokat csak viccnek szánta ez a hozzászóló. Nyilvánvaló, hogy Armstrong, ha tényleg kimondta ezt, akkor ismeretlen eredetű repülő szerkezetekre célzott, esetleg idegen lényeket is látott. Viszont a náci Hold-elméletről én is olvastam már, szerintem már ezek után semmit nem lehet kizárni. Főleg, ha abból indulunk ki, hogy a második világháború után az amerikaiak mint győztesek megpróbáltak minél több tudást, és talán tudósokat is megszerezni a németektől.
2015. jan. 16. 00:43
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Sosem hangozott el az általad említett mondat!

Ne keres bizonyítékot, mert nincs!

2015. jan. 18. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Moon: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this !

Houston: What ... what ... what ? What the h--- is happening ? What's wrong with you ?

Moon: They're here under the surface.

Houston: What's there ? (muffled noise) Emission interrupted; interference control calling 'Apollo 11'

Moon: We saw some visitors. They were here for a while, observing the instruments

Houston: Repeat your last information !

Moon: I say that there were other spaceships. They're lined up in the other side of the crater !

Houston: Repeat, repeat !

Moon: Let us sound this orbita ... in 625 to 5 ... Automatic relay connected ... My hands are shaking so badly I can't do anything. Film it ? G--, if these d--ned cameras have picked up anything - what then ?

2015. jan. 21. 02:16
 17/24 A kérdező kommentje:

És lenne hozzád valami elfogadható linked, vagy felvételed?

Ez így önmagában semmi!

2015. jan. 21. 09:41
 18/24 anonim ***** válasza:

elfelejtettem

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 21. 09:49
 19/24 anonim ***** válasza:
És mindez magyarul mit jelent?
2015. jan. 21. 21:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Ezek az oldalak miért is hitelesek?

Azért mert egy külföldi oldal, még nem hiteles.

Én hiszek az idegenekben, de ez a mondat szerintem kamu.

Hitelesen nem hiszem, hogy alá lehet támasztani.

2015. jan. 22. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!