Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem fura, hogy panellakásból...

Nem fura, hogy panellakásból sose rabolnak embert az idegenek?

Figyelt kérdés
Itt olyan vékonyak a falak hogy azt is hallani éjjel mikor kel fel a szomszéd, szóval a fél lakótelep hallaná ha valakit elrabolnak.
2014. dec. 29. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De hát a leírásban megmontad, hogy miért nem fura. Vagy esetleg ennyire retardált vagy?
2014. dec. 31. 01:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem szeretik a prolikat :))))) viccen kivul, engem el szoknak vinni, de neha mar a szobamban megb...nak, nem birjak az urhajoig... kis huncutok ;) neha atkopog a szomszed oreg Joli neni, de sztem csa feltekeny, hogy ot nem dugjak az alienek ;)
2015. jan. 16. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Megmagyarázható könnyen, ennek mi az oka, én pl. egy eltérítéses esetet sem hallottam, ahol panelból raboltak volna el valakit. De pl. USA-ban felhőkarcolókból sem szoktak rabolgatni embereket.

- A panellakók többsége nem éri meg azt a sokcsillió fényévet ahogy ideutazzanak és elrabolják őket aztán kiderül, hogy nem jó semmire

- A hajó vonósugara lefedné az egész panelt, ergo nem tudnák csak a kijelölt illetőt elrabolni, hanem mindenkit kiszippantana a panelból a vonósugár, oszt ott anyáznának a panellakók a levegőben :D

- Túl sok lenne a szemtanú és ezt nem akarnák

- Ha gyalog mennének be, a házmester kitessékelné őket

2015. júl. 17. 03:40
 14/14 anonim ***** válasza:
A panelban szociálisan lecsúszott anyagilag ellehetetlenült prolik laknak, egy magasan fejlett intelligencia mit kezdjen velük?
2018. aug. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!