Miért gonosz a ufónauták arca?
Figyelt kérdés
Az arc a lélek tükre mint tudjuk a gyermek jobban megmondja a tekintetből, ki a gonosz ember mint a felnött. A gyerekekeket nem lehet átverni. A földönkívülieknek bármilyen dajról legyen szó : Grey, szűrke, reprilián vagy draco féle mindnek roppant gonosz atca van. Miért? Lehet hogy minden idegen gonosz ? Így tudtak fennmaradni az egymással és az evolúcióval folytatott háborúba?
2014. dec. 29. 14:52
11/16 anonim válasza:
Hát én ezeket úgy leverném ,már a parától.Amúgy ez ilyen agymosás cucc.
12/16 anonim válasza:
Bocsánat, de a szem a lélek tükre...
13/16 anonim válasza:
Azt se felejtsük el hogy sok veszélyes ragadozó, pl. barnamedve arca aranyosnak tűnik, pedig azok tényleg gonoszak
14/16 anonim válasza:
Mivel az emberi faj még sosem állított illetve feltételezett semmi jót a földönkívüliekről (emberek elrablása, kínzása stb.) ezért így ábrázolják őket hogy gonosz a fejük, de még én sem láttam élőben egyet sem.
15/16 anonim válasza:
Nem isz gonyoszak! Olyany sépek!
16/16 anonim válasza:
Ha gonoszaknak állítod be őket, kénytelenek azok lenni, hogy ne válj szavahihetetlen tudatlanná.
Te és hitsorsosaid teszitek őket gonosszá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!