Miért gonosz a ufónauták arca?
Figyelt kérdés
Az arc a lélek tükre mint tudjuk a gyermek jobban megmondja a tekintetből, ki a gonosz ember mint a felnött. A gyerekekeket nem lehet átverni. A földönkívülieknek bármilyen dajról legyen szó : Grey, szűrke, reprilián vagy draco féle mindnek roppant gonosz atca van. Miért? Lehet hogy minden idegen gonosz ? Így tudtak fennmaradni az egymással és az evolúcióval folytatott háborúba?
2014. dec. 29. 14:52
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg a hülyeséggel folytatott háborúban így is alulmaradnának. Szóval nincs okunk az aggodalomra.
3/16 anonim válasza:
Nem is gonosz, náluk ez a nőideál.
4/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ezek nem a nők?
5/16 anonim válasza:
*Vagy éppen a férfiak? Már teljesen összezavarodtam. :(
6/16 anonim válasza:
Sok nyugger is néz ki így, aztán mégse gonoszak. Kivéve ha elveszed előlük a csirkefarhátat a CBA-ban.
7/16 anonim válasza:
Miért? Gonosz? Én még egyet sem láttam, ezek meg fantáziaképek.
8/16 anonim válasza:
Nos, én mint a földön rejtőző ufó kikérem magamnak ezt a megkülönböztetést , durva általánosítást!
Ez kérem rasszizmus.
Te tán jobban nézel ki a nagy szőrös testeddel meg a kis szemeiddel? Akkor én is kérdezhetném, hogy miért olyan szőrösek az emberek mint egy majom, talán te is egy majom vagy?
9/16 anonim válasza:
az elso kisse morci, de a ket utolso szerintem tokre nem gonosz. ez olyan, minthogy nekem olyan arcom van, mint egy 14eves, eltanulo , pedans jokislanynak kozben meg egy perszona vagyok, maga a leviathan :) tuti, hogy tudnak mosolyogni is , mindenki tud. sot, egy rossz embernek is vannak jo tulajdonsagai, biztos nekik is van.
10/16 anonim válasza:
Azért mert inváziózni akarnak, és haragudnak az emberekre, mennyivel könnyebb lenne a dolguk ha lakatlan lenne a Föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!