Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért kell egy ufót jelzőfénye...

Miért kell egy ufót jelzőfényekkel ellátni?

Figyelt kérdés

Rengeteg ufóészlelésnek az az alapja, hogy azon különféle fények világítottak. Ha "refizik" azt sem igazán értem, de jó megvilágítanak valamit, amit csak így látnak. De amikor csak karácsonyfát csinálnak magukból, az mire jó?

Az erős fény:

Idejönnek egymilliárd fényévről elrabolni Pataki Attilát. Direkt ezért jönnek (tetszés szerint bárkivel behelyettesíthető a személy). És nekik olyan eszköz kell még pluszban, amihez hasonló nekünk is van, azaz nagy teljesítményű fényforrás.

Nem olyan ez, mintha a Ferrariban ócó kínai fröccsöntött műanyagkilincset tennének?

A gyengébb fények? Nincs szükségük arra, hogy mi azonosítani tudjuk a pozíciójukat. Ha nem akarnak rejtőzködni, akkor miért nem jelennek meg teljes valójukban? Ha bujkálnak, minek a világítás?

2014. nov. 6. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy jogos kérdés. Ha idegenekről beszélünk, akik képesek hosszú távokat megtenni a világűrben, akkor az feltételez róluk egy bizonyos technológiai színvonalat, ami a jelenlegi földit meghaladja, mivel mi még nem vagyunk ilyenre képesek. Viszont a jelenlegi földi technika is képes az éjjellátásra például. Mivel nappal sosem rabolnak embereket ugyebár, mindig csak éjszaka. :) Tehát, ha éjszaka elrabolják Pataki Attilát, akkor a legtöbb beszámoló szerint valamiféle keresőfénnyel megvilágítják, tehát felfedik a kilétüket. Ha el akarsz rabolni valakit, azt nyilván csendben érdemes tenni, minden különösebb feltűnés nélkül. Én is ezt tartom az "ufóészlelések" egyik Achilles sarkának.
2014. nov. 6. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

1.: A Világürben azért, hogy tudják mások is, ők merre járnak;

A földön/földközelben: annyival okosabbak és annyival magasabb szellemi szinvonalon állnak az embernél, hogy tudják, ez a legjobb módja a rejtőzködésnek!

.

Bár az emberek "betörő" rétege is átvenné ezt a rejtőzködési formát!

2014. nov. 7. 05:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincs rá szükségük. Az emberek többsége úgysem hiszi el, hogy mi az, tehát nyugodtan kivilágíthatják magukat.
2014. nov. 8. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit az előző írt, az is érdekes. Nekem erről a kérdésről az is eszembe jutott, hogy a fények, a feltűnő világítás ellenére el szokták érni a céljukat, olyan technikai fölényben vannak. Ez szerintem értelmezhető egyfajta magabiztosságnak is.
2014. nov. 8. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert nem csak az a két lehetőség van, hogy rejtőzködnek vagy nyíltan leszállnak. Nem akarnak bújkálni, de nem is akarnak az elnökkel kezet rázogatni.

Fénylenek, de nem díszkivilágítás, más oka van. Fizikai és légköri dologhoz kapcsolódik. Én tudom, hogy mi, de nem írom le. Itt úgyis sok az okos, majd akit érdekel rájön magától :)

George Adamski

2014. nov. 10. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!