Többen hihetnek az UFO-kban mint Istenben. Te mibe hiszel?
Figyelt kérdés
Egy nemrég készült Brit felmérés legalábbis ezt mutatja.
Persze az említett felmérés koránt sem nevezhető reprezentatívnak, hiszen összesen kétezren vettek benne részt (1500 felnőtt és 500 8 és 12 év közötti gyermek) – ennek ellenére elgondolkodtató, hogy s válaszadók több, mint fele állította: hisz az idegenekben. Ugyanezt a meggyőződést Isten felé már csak közel egynegyedük mutatta.
A felmérés egyébként a gyerekek körében még érdekesebb eredményeket hozott: a picik egynegyede szerint a földönkívüliek közöttünk élnek, rejtőzködve, míg húszból egy úgy gondolja, ismer is legalább egy idegent – írja a metro.co.uk.
Én személy szerint hiszek mindkettőben. Persze nem vagyok vallási fanatikus, ritkán, nagyobb ünnepekkor elmegyek a temploba és ennyi. Viszont nem vagyok nagy idegen fanatikus sem. Hiszem, hogy az univerzumban rajtunk kívül létezhez más életforma is, mert kizárt, hogy csak mi legyünk egyedül, de nem úgy képzelem el őket, mint ahogy a filmekben ábrázolják. Őszintén, sehogyan sem képzelem el őket. Fogalmam nincs, hogy hogyan nézhetnek ki, de nem is érdekel. :D Annyi a tuti, hogy valahol biztosan vannak még valakik és ennyi :)
2014. nov. 4. 01:28
12/16 anonim válasza:
Én Istenben hiszek,az Ufókban nem
2014. nov. 5. 18:30
13/16 anonim válasza:
Mindkettő misztikus és nem bebizonyítható, DE kell lenni egy nagyon fejlett léleknek, nevezhetjük Istennek is. Hogy lehet más bolygókon is éle, még akkor is ha mi még nem tudjuk. Úgy hogy mind a kettőben lehet hinni
2014. nov. 5. 18:33
14/16 anonim válasza:
A tudomány nem akarja bizonyítani Isten létét vagy nemlétét,nem is tudná.A földönkívüli életet viszont annál inkább kutatja,és szinte biztos hogy van.Aztán jönnek az UFO-k.Itt egy kicsit bővebben kifejtem ezt (4. kommentelő): http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__6260..
2014. nov. 5. 22:28
15/16 anonim válasza:
Szia! Én hiszek Istenben, és az idegen lényekben is, de nem egészen úgy, ahogyan azt elképzeled. Nézd meg ezt a videót:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!