Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy fekete szemű szellemgyerme...

Egy fekete szemű szellemgyermek rémisztgeti Anglia lakóit?

Figyelt kérdés

A szellemgyermek már több évtizeddel ezelőtt is

felbukkant, segítségért kiabáltva, majd egyszer csak

eltűnt. Most viszont újra felbukkant és ismét segítségért kiáltott a fekete szemű szellemgyerek. Először a 80-as években tették közhírré, hogy Staffordshire megyében egy 10 év körüli kislány egyedül járja az utcákat, és állandóan segítségért kiált. A sztoriban annyi volt a pláne, hogy a gyermek állítólag halott volt, és a szelleme barangolt sikongatva az utcákon. Most újra látni vélték a lányt. Sikoltása messzire elhallatszik. Többen, akik nem ismerték a legendát, elindultak a hang forrásába, ám amikor odaértek minden bátorságuk elszállt. A beszámolók szerint, egy 10 év körüli kislányra hasonlító, írisz nélküli, fekete szemű lény nézett velük farkasszemet. Az egészet úgy írták le, mint egy kísértetjárást.

A sztorit halva Lee Brickleynek felcsillant a szeme meglátta a lehetőséget a dologban és, mivel Lee Brickley kényszer betegségben szenved kényszeresen akar szerepelni a médiában ezzel valamilyen plusz hírnevet szerezve elkezdett nyomozni az ügyben, hogy kiderüljön, miről is lehet szó. Az állítólagos szakértő szerint a sátánistáknak lehet közük a dologhoz. Úgy fogalmazott az ilyesfajta lények a gonosz megtestesítői. A város lakói azonban más elmélet mentén gondolkodtak a dologról. Ami természetesen rosszul eshetett Lee Brickleynek, mert a helyiek szerint egy 1960-as gyerekgyilkossághoz lehet köze. Úgy vélik a kegyetlen gyilkosság áldozatai térnek vissza kísérteni, amit ha végiggondolunk elég érdekes lehet legalábbis én, miközben eszem pizzát és iszom a kólát fél kézzel nyomó a billentyűzetet nagyon érdekesnek találom a cikket.

Forrás [link]

Üdv: J.kókler parajelenség kutató és ufológus

2014. okt. 11. 15:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"Remek, és ezt melyik mesében olvastad? Meg tudsz

adni valamilyen forrást ezzel kapcsolatban?"

Nem olvastam, mert ez az én gondolatmenetem.

"Teljesen biztos hogy nem, hiszen tudjuk, hogy ezt most találtad ki, sőt, abban is biztos vagyok, hogy nem volt még egy darab tudományos könyv sem a kezedben. Mutasd csak meg a hobbiboltban ezt az egész posztot, had olvassák, végig, nekem nincs miért szégyenkeznem,

mert én tudom bizonyítani azt, amit mondok. De, hogy

ne maradj tudatlan, figyelmedbe ajánlom Stephen

Hawking professzor könyvet, aki - mielőtt rátér a

modern fizika jelenlegi ismertetésére - végigköveti azt,

hogy a tudomány hogy fejlődött oda, ahol most

vagyunk. "

Hát most tévedsz, mert sokat szoktam olvasni. De bennem megvan az, hogy kutatok az olyan dolgok iránt, amikre nincs teljeskörű magyarázat. Nekem nemis veled van bajom, hanem azzal van bajom, hogy mindenre nemet mondasz és nem a kérdésre válaszolsz, ami nagyon bosszantó. Nem érted meg, hogy engem mindezek háttere érdekel nem az, hogy miért nem létezik,mert nekem is van tudományos képesítésem. Régen azért voltak az emberek maradiak, mert megkövezték az olyan embereket, akik tudományos előrelépéseket mertek meg tenni, most pedig azért vagytok maradiak, mert megrekedtetek egy szinten nem tesztek előrelépéseket még a puszta gondolatot is el vetitek, hogy valamilyen új irányban haladjatok.Te csak egy robot vagy a sok közül, ahogy már mondtam és ezekkel a kommentekkel bizonyítod folyton.

2014. okt. 12. 21:19
 22/30 A kérdező kommentje:

"Jó a műsor srácok.

Igazán észrevehetnétek, hogy kedves J Kókler csak

"trollkodik" vagy inkább poénkodik itt, kinek mi."

Ironikus, hogy a legnagyobb troll mondja nekem ezt bevallom van mit csiszolni a motoromon, mert szarkasztikus vagyok, de te hozzád képest a makkoserdőben vagyok gondolom ezt a trollos dolgot bóknak szántad? :D

2014. okt. 12. 21:25
 23/30 A kérdező kommentje:
Érted? Nem a modoromon, hanem motoromon, mert egy motorbiciklim van, ha akarod majd kölcsön adom valamikor :D:D:D
2014. okt. 12. 21:30
 24/30 anonim ***** válasza:
Aha oké .. Nálad valami nincs rendben szerintem :D
2014. okt. 12. 22:16
 25/30 A kérdező kommentje:
Aha, ezek szerint én bolond vagyok? Pedig nem vagyok bolond a nagynéném az volt, de én normális vagyok nem ütöttem rá. A parajelenségek léteznek csak egy ilyen elvakult társadalomban, amelyben élünk nem elfogadott a jelenség. Pedig ezek sem megmagyarázhatatlanok csak keresni kell a magyarázatot én úgy gondolom miután az ember beadja a kulcsot a tudat egy része valamilyen módon megmaradhat , és akár egy felvétel újra ismétlődik a tudathoz tartozó emlék egy adott időpontban. Ti, akik szkeptikusoknak hívjátok magatokat nem vagytok jobban az ezósoknál, ahogy már ezelőtt is mondtam csak azt az utat járjátok be, amit már valaki előttetek kitaposott, ha mondjuk a középkorban születtetek volna ugyanolyan elvakult vallásos ezotéria hívők lennétek, mint akiket megvetek. Manapság is nagyon kevés olyan ember van, aki nem úgy gondolkodik, mint a csorda veletek az a helyzet, hogy beleszülettetek ebben a korban és beprogramozott. gépekként NULLA kreativitással szajkóztok a betanult szöveget nem vagytok jobbak a betanított papagájoknál sokszor úgy érzem, hogy én vagyok a magányos farkaska, aki nem tartozik a csordához :D
2014. okt. 13. 15:47
 26/30 anonim ***** válasza:

" ha mondjuk a középkorban születtetek volna ugyanolyan elvakult vallásos ezotéria hívők lennétek, mint akiket megvetek."

Először azt hittem, hogy mi is olyan ezotéria hívők lennénk mint akiket megvetünk,( ti megveTTek), de látom, hogy nem erre célzol, csak azt nem értem, hogy a mint akiket után milyen szó hiányzik és, hogy miért írtad oda a mondat végére, hogy megvetsz. Hogy jön ez ide? Mit érdekel engem, hogy mikor vetsz meg? Bár lehet, hogy hülyeség de szerintem nem ősz közepén kellene, mert el fognak fagyni a növények.

2014. okt. 13. 16:29
 27/30 anonim ***** válasza:

@Kérdező

Nem avval van baj, hogy van egy gondolatmeneted, hanem avval, hogy a gondolatmeneted akarod valósággá tenni. Amit elmondtál a tudomány fejlődésére vonatkozóan, az csak a te fejedben létezik. A valóságban nem így volt, ezt pedig tudjuk igazolni a történelemből ránk maradt dokumentumok segítségével. Tehát, amikor valakit régen elővettek, mert a sötét középkor sűrjében tudományos előrelépéseket akart tenni, az nem azért történt, mert feltételezték a fekete szemű gyermekek, és egyéb ilyen lények létezését, mert ez nem tudomány. Az ilyen dolgokkal az ezoterika foglalkozik. A tudomány ott kezdődik, hogy megpróbálják megérteni a világot, például a világegyetem tágulását, vagy azt, hogy léteztek-e ősi fekete lyukak, az Ősrobbanás után. De ezt nem nekem kell elhinned, vegyél csak a kezedbe egy fizika vagy egy biológia könyvet. Egyedül a történettudomány érintett valamelyest ebben a kérdésben, amikor különböző népek hiedelmeivel foglalkozik, de ott is csak a mítosz szintjén. Én úgy gondolom, hogy a kérdésre válaszoltam, de akkor mégegyszer, hátha nem voltam elég érthető:

A kérdésre adott válaszom az, hogy szerintem a fekete szemű gyermekek nem léteznek. Egyrészt azért, mert a lélek nem halhatatlan, tehát visszajárni sem tudnak, másrészt azért, mert kézzelfogható bizonyíték nincs a létezésükre. A városokban már elszoktak helyezni térfigyelő kamerákat, de egy olyan felvétel sincs, amin egy ilyen lény találkozna valakivel (nekem ez fura). Az újságok pedig sokmindent írnak. Nem tudjuk, hogy nem csak az olvasottság növeléséért írják-e ezt, de azt sem, hogy a "szemtanúk" nem csak azért mondják-e azt amit, mert így akarnak híresek lenni. Ha valóban alaposan akarjuk ezt a témát megvizsgálni, akkor nyomozást kéne indítani az ügyben - remélem, ezt te is belátod. Hogy mi áll a fekete szemű gyermekek mögött - egy legenda, vagy egy valóban megtörtént eset, amit elspiritualizáltak - nem tudjuk. De ha feltételezzük, hogy transzcendens áll mögöttük, akkor pedig jobb az egészet hagyni, mert csak bajt hoz az emberre.

Ez már korrekt válasz volt?

2014. okt. 13. 17:37
 28/30 A kérdező kommentje:
Pedig, ha jobban belegondolsz az én gondolatmentem megállja a helyét, de ismét leszögezném, hogy én nem hiszek a babonákban ebből adódóan a fekete szemű szellemgyerek sztoriban sem, meg kéne érteni, hogy engem teljes sztori érdekel nem az ezotérikus zagyvaság. Én abban hiszek, hogy vannak olyan dolgok, amikre a jelen tudomány nem tud teljeskörű választ nyújtani megvagyok győződve arról, hogy léteznek parajelenségek csak ezek nagyon ritkák ezért kell utána járni akár ennek a sztorinak is. Nem hiszek a halál utáni életben sem istenben, de vannak elméleteim ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Amikor a tudományról beszélek és a jelen szkeptikusokról nem érted, hogy hová akarok kilyukadni ezzel. Tudod, hogy miért nem vagytok értelmesebbek a ezósoknál? Mert mondjuk, ha 700-800 évvel ezelőtt születsz ugyanolyan ezotéria hívő lennél, mint a többi semmivel se lennél különb neked az a szerencséd, hogy a jelenben születtél, ahol már csak annyi dolgod van, hogy bemagold papagáj módjára, amit éled raknak. Igazából az a helyzet, hogy a tudomány alapköveit néhány ember rakta le darwin, Ajszek Nyuton, Albert Einstein és még sorolhatnám. Ha nem lettek volna ezek a kivételes emberek, akkor még mindig 6000 éves lenne a Föld és a Nap keringene a Föld körül. Te egyszerűen nem érted meg, amit mondani akarok neked, ha nincs valamire bizonyíték, de a dolog folyton felmerül, akkor a létezésének nyomai után kell kutatni.
2014. okt. 13. 21:08
 29/30 A kérdező kommentje:

"Hogy jön ez ide? Mit érdekel engem, hogy mikor vetsz meg? Bár lehet, hogy hülyeség de szerintem nem ősz közepén kellene, mert el fognak fagyni a növények."

Nyilván észre vetted, hogy sokszor csúnyán írok és néha még a szavakat is felcserélem, de ez nem azért van kedves barátom, mert írástudatlan vagyok, mert tőled ötszázszor okosabb vagyok és tanultabb mellette fotografikus memóriám van remek rajzoló vagyok, de az a helyzet, hogy diszlexiás vagyok fordítva látom a betűket, ami nem könnyíti meg az írást elhiheted olykor-olykor pedig nagyon bosszantó :D

2014. okt. 15. 13:23
 30/30 A kérdező kommentje:
Bazzeg még írjátok nekem, hogy olvassak többet, amikor a fél életemet avval töltöttem el az lenne a megoldás, ha mindenki úgy látná a világot, ahogyan én nem kéne annyit szenvednem egy fordított billentyűzetért pedig ölni tudnék.
2014. okt. 15. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!