Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szoktad olvasni az ufómagazint...

Szoktad olvasni az ufómagazint? Mennyire vagy megelégedve vele?

Figyelt kérdés

Most akarok ufómagazinokat olvasni, de nem szeretném mind megvenni minden hónapban, ezért a véleményed érdekel. Melyiket érdemes?

Az ufómagazin úgy tudoma legrégebbi ilyen irat vajon a legjobb is?

2014. okt. 8. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyik ufómagazinról kérdezel? Az egyiknek munkatársa voltam.
2014. okt. 8. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
"Szoktad olvasni..." Csak, ha felnőtt létemre újra mesére vágyom.
2014. okt. 8. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A Színes UFO már megszűnt.

Most csak az Ufómagazin van.

Én is írok bele egyébként. Vannak benne jó cikkek, de vannak benne hülyeségek is. Az Ufómagazin 1990-ben alakult, míg a Színes Ufó csak '93 decemberében.

Előtte és közben volt a Nulladik Típusú Találkozások magazin is.

2014. okt. 8. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Régen szerettem, de már idejét múlt.. internet tele van hasonló dolgokkal, ráadásul ma már bárki hamisít bármilyen képet, videót stb... plusz nem történik annyi új esemény amiről írni lehetne..Rooswel, meg 51-es körzet lerágott csont
2014. okt. 8. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Bele szoktam olvasgatni, mert az adott hónap legérdekesebb híreit összegyűjti. Aztán az internetről ki lehet egészíteni az információkat.
2014. okt. 9. 13:49
 6/9 A kérdező kommentje:
# 3 Megkérdezhetem mit írsz bele? Milyennek találjátok a magazint?
2014. okt. 9. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Sztem egész jó!
2014. okt. 9. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

#6 Hát nem írnám le, mert akkor kiderül a személyazonosságom :)

De mint írtam, vannak benne olyan írók akiknek kedvelem a cikkeit és vannak olyanok, akiét egyáltalán nem pártolom és zagyvaságnak tartom. Pl. Kisfaludy írásait.

2014. okt. 9. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyszer épp csak belenéztem újságosnál, akkor nem volt valami meggyőző, de ezt persze csak nagyon minimális info alapján mondom, tehát amelyik válaszoló írta, hogy publikál benne, az kérem ne vegye magára. Igazából ami "lebeszélt" róla az egy kétoldalas, dialógus vagy történet nélküli képregény volt arról, hogy egy magas-szürke kinyír egy katonát Budapesten, asszem talán a II. vh-ban... És igen, az interneten elég jó minőségű dolgok vannak ingyen, ráadásul néhol egész profin, elfogulatlanul. Én a konteóblogot nagyon bírom, azon belül is a politikai és történelmi elméleteket tárgyaló cikkeket.
2014. okt. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!