Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Földönkívüli csontvázattalált...

Földönkívüli csontvázattalált egy férfi a házában. Ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

Kevin Rea a csöpögő csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint az először gondolta. A csap alól ugyanis egy gubóba burkolózott, mumifikálódott apró tetem került elő, [link] ami első, második, de még harmadik ránézésre sem hasonlít semmi olyasmire, ami a Földön élne, pláne nem olyasmire, ami Ngy-Brittanniában. [link] [link]

Ez a földönkívüli nagyon hasonlít ahhoz a 10 centis űrlényhez, melyről nemrég foglalkozott egy tudós nemrég a dokumentumfilmjében

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=SXDoKGspcgM#t=30

2014. szept. 30. 22:00
1 2 3 4
 11/34 Spilerke ***** válasza:
100%
Én is ugyanazt akartam írni, amit az ötös :D Már első, második, de még harmadik ránézésre is hasonlít egy kifordított fejű patkányra még a metszőfogai is látszanak hátulról. Ehhez mit szólsz? :P
2014. okt. 1. 09:55
 12/34 anonim ***** válasza:
44%
Kifordított fejű patkány..És a patkánynak a feje hátsó részén van a szemürege? Vagy mik azok a likak rajta?
2014. okt. 1. 11:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
12-es, a legnagyobb lyuk amit valaki szájnak vélt a gerinc csatlakozási pontja a koponyához. Kicsivel előrébb a koponyán azok a lyukak messze túl kicsik, hogy bármilyen szemnek helyet adjanak. Azok a lyukak csupán az agyba vezető idegeknek vagy ereknek szolgáló nyílások.
2014. okt. 1. 13:06
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

igen, ez hülyeség, ez egy normális patkány csontváz kifordult fejjel, csináltam róla egy kis paintos rajzot hogy lásd milyen hülyeséget kérdeztél:

[link]

2014. okt. 1. 14:06
 15/34 A kérdező kommentje:

"Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért járnak az aprócska lényecskék gigantikusan nagy űrhajókkal, amik egész búzatáblákat tarolnak le.

Nem logikátlan? "

Nem. Ugyanis rengeteg faj hár ide, vannak nagyok és picikék is. Emberből is van több mint 2 méteres kosaras és 1m 20centis gyerek is és ez csak egyetlen faj

"Valamint az nem fura neked, hogy a talált maradványok mindig hasonlítanak valamelyik sci fi hősre."

Inkább fordítva. Holywood szándékosan csinált ilyen lényekről filmet, mert tudták hogy létezik az ufólógiai irodalomból.

2014. okt. 1. 15:41
 16/34 A kérdező kommentje:
patkány csontváz teljesen más [link]
2014. okt. 1. 15:46
 17/34 A kérdező kommentje:
Dailymirror is leadta akkor hiteles a csontváz [link] ráadásúl még nem telefonáltak, írtak állatorvosok, hogy felismerték tehát elfogadhatjuk hogy nem földi lény
2014. okt. 1. 15:47
 18/34 anonim ***** válasza:
de figyelj, nem biztos patkány lehet más rágcsáló is, a metszőfogai TELJESEN látszódnakcsak a por betömte a állkapcsa közötti részt meg a szemüregét is nézd meg a képet amit küldtem, biztos vannak földönkívüliek de ez az egy amit mutattál NEM ismétlem NEM földönkívüli eredetű max földönkívüli patkány
2014. okt. 1. 15:51
 19/34 anonim ***** válasza:
75%

"patkány csontváz teljesen más [link]

Olyannyira, hogy amit linkeltél az egy nyúlé:

>> 7.12. ábra. Emlős teljes váza a gerincoszlop tájékaival (házinyúl)

2014. okt. 1. 16:14
 20/34 anonim ***** válasza:
49%
Valószínű, hogy az állatorvosoknak van sürgetőbb dolga mint ilyen ökörséggel foglalkozni.
2014. okt. 1. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!