Földönkívüli csontvázattalált egy férfi a házában. Ehhez mit szólsz?
Kevin Rea a csöpögő csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint az először gondolta. A csap alól ugyanis egy gubóba burkolózott, mumifikálódott apró tetem került elő, [link] ami első, második, de még harmadik ránézésre sem hasonlít semmi olyasmire, ami a Földön élne, pláne nem olyasmire, ami Ngy-Brittanniában. [link] [link]
Ez a földönkívüli nagyon hasonlít ahhoz a 10 centis űrlényhez, melyről nemrég foglalkozott egy tudós nemrég a dokumentumfilmjében
http://www.youtube.com/watch?v=SXDoKGspcgM#t=30
igen, ez hülyeség, ez egy normális patkány csontváz kifordult fejjel, csináltam róla egy kis paintos rajzot hogy lásd milyen hülyeséget kérdeztél:
"Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy miért járnak az aprócska lényecskék gigantikusan nagy űrhajókkal, amik egész búzatáblákat tarolnak le.
Nem logikátlan? "
Nem. Ugyanis rengeteg faj hár ide, vannak nagyok és picikék is. Emberből is van több mint 2 méteres kosaras és 1m 20centis gyerek is és ez csak egyetlen faj
"Valamint az nem fura neked, hogy a talált maradványok mindig hasonlítanak valamelyik sci fi hősre."
Inkább fordítva. Holywood szándékosan csinált ilyen lényekről filmet, mert tudták hogy létezik az ufólógiai irodalomból.
"patkány csontváz teljesen más [link]
Olyannyira, hogy amit linkeltél az egy nyúlé:
>> 7.12. ábra. Emlős teljes váza a gerincoszlop tájékaival (házinyúl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!