Lehetséges hogy az UFO-k mi vagyunk a jövőből?
Mivel az időutazás igen macerás pláne a paradoxon miatt nem hinném, hogy a jövőből jönnének ide-oda, meg ott van azis, hogy az idő csak előre haladhat nem pedig visszafelé. Bár az előre utazást valószínűleg tartom, de a visszautazást már nem. Egy kissebb változás is óriási károkat okozna a jövőre nézve. Még az is lehet, hogy az utazó meg sem születne így vissza se mehetne a múltba, de nem mondom, hogy az időutazás teljes képtelenség, mivel látok valamennyi esélyt a multiverzumos elméletre nézve, miszerint az idő megváltoztatása nem befolyásolja a mi idősíkunkat, csak egy másik párhuzamos valóságnak a jövőjét változtatja meg, esetleg maga az utazó időutazása eredményezi a párhuzamos világ létrejöttét. De ebben a verzióban is sok a megválaszolatlan kérdés. El tudom képzelni, hogy az elméleted megállja a helyét, csakhogy annyi különbséggel, hogy nem a mi jövőnkből jönnek vissza, hanem egy párhuzamos valóságból. A párhuzamos jövőből, például meg tudnák változtatni a mi jövőnket, mivel őket nem kötik a szabályok, így bármelyik idősíkban megjelenhetnének, ők tőlünk teljesen függetlenül léteznek nem kötik őket olyan szabályok, hogy a múlt megváltoztatásával meg sem születnének nekem ez a véleményem :D
Spilerke
Szerintem lehetséges, mivel vannak olyan régi leletek (szobrocskák, barlang rajzok) amik mintha mostani szkafanderes embereket ábrázolnának meg repülő féleségeket.
Bár lehet hogy csak véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!