Van egy olyan érzésem hogy vissza fognak térni vajon lehet?
Én pontosan tudom miről beszélsz kérdező.
A RÉPA a Reptoid És Plejád Alakulat rövidítése. Ebből következik, hogy a tagjai reptoidok és renegád plejádiak. Mert a plejádiak alapból békés, spirituális lények, de köztük is voltak más világnézetűek. Ezek otthagyták a többieket és csatlakoztak a reptoidokhoz.
A RÉPA sokáig dolgozott azon, hogy megkeserítse az emberek hétköznapjait és előkészítse a terepet az inváziós flottának, amely érkezését 2012. dec. 21-re tervezték.
Azonban az Ellanállás sokszor keresztülhúzta a terveiket, köszönhetően Szenthelyi Árpi zseniális vezetésének. Végül 2011-ben sikerült teljesen felszámolniuk.
Ebben az is szerepet játszott, hogy a szövetség meggyengült mivel a plejádiak nem akartak engedelmeskedni minden reptoid parancsnak. Gyakorta sztrájkoltak is.
Mivel már akkor sem tudtak rendesen összedolgozni, ezért szerintem nem áll össze újra. Kivéve akkor ha az invázió sikertelensége ráébresztette a reptoidokat, hogy nem lett volna szabad elengedni a plejád szövetségeseit és ezért most megpróbálnak kibékülni velük. De majd úgyis kiderül hamarosan...
D.W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!