Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van egy olyan érzésem hogy...

Van egy olyan érzésem hogy vissza fognak térni vajon lehet?

Figyelt kérdés
Igaz vagy nem a szóbeszéd miszerint újra összeáll a R. É. P. A (aki nem tudja minek a rövidítése ne is válaszoljon, nem a répa nevű növényre gondolok) lehetséges hogy megint összeállnak?

2014. szept. 26. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
Egy r.é.p.a a seggedbe biztos benne maradt. :-D :-D :-D
2014. szept. 27. 01:16
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
Igen, igaz a szóbeszéd, valóban összeállnak. Már régebbről is vannak erre utaló jelek is, gondolok itt pl. Fluor Tomi Mizu című slágerére ("Álljunk össze mint két kicsi répa").
2014. szept. 27. 02:15
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
Nem, mert a tauidok fognak visszatérni!
2014. szept. 27. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan tudom miről beszélsz kérdező.

A RÉPA a Reptoid És Plejád Alakulat rövidítése. Ebből következik, hogy a tagjai reptoidok és renegád plejádiak. Mert a plejádiak alapból békés, spirituális lények, de köztük is voltak más világnézetűek. Ezek otthagyták a többieket és csatlakoztak a reptoidokhoz.

A RÉPA sokáig dolgozott azon, hogy megkeserítse az emberek hétköznapjait és előkészítse a terepet az inváziós flottának, amely érkezését 2012. dec. 21-re tervezték.

Azonban az Ellanállás sokszor keresztülhúzta a terveiket, köszönhetően Szenthelyi Árpi zseniális vezetésének. Végül 2011-ben sikerült teljesen felszámolniuk.

Ebben az is szerepet játszott, hogy a szövetség meggyengült mivel a plejádiak nem akartak engedelmeskedni minden reptoid parancsnak. Gyakorta sztrájkoltak is.

Mivel már akkor sem tudtak rendesen összedolgozni, ezért szerintem nem áll össze újra. Kivéve akkor ha az invázió sikertelensége ráébresztette a reptoidokat, hogy nem lett volna szabad elengedni a plejád szövetségeseit és ezért most megpróbálnak kibékülni velük. De majd úgyis kiderül hamarosan...

D.W.

2014. szept. 27. 10:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én Prödl Annácskával összeállnák egy "R.É.P.A." erejéig - if you know what i mean...
2014. szept. 27. 10:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszéljetek már zöldségeket a R.É.P.A-t halva zöldséglevesre gondolok, akkor pedig éhes leszek.
2014. szept. 27. 11:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak azt szeretném tudni hogy a "répa, retek, mogyoró.." az valami ősi figyelmeztető rigmus, vagy ezt a kertészeti kategóriában kérdezzem meg?
2014. szept. 27. 14:59
 18/24 anonim ***** válasza:
egy haverom neve -MT-repattack volt, lehet ö is egy tag (vagy volt)
2014. szept. 27. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:
controll réparetek egybe van! xd
2014. szept. 27. 16:15
 20/24 A kérdező kommentje:
a R.E.T.E.K jelentése REpToid TEKnika
2014. szept. 27. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!