Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hány sebességesek az UFO-k?

Hány sebességesek az UFO-k?

Figyelt kérdés

Ezen a felvételen két sebességet lehet megkülönböztetni.

1:06-nál hirtelen felszáll,

1:42-nél "fényrobbanás" kíséretében mint ha fénysebességre kapcsolna,

2:19-nél a felszállás lassítva,

2:27-nél a "fényrobbanás" lassítva.

Real UFO With Aliens Caught On Camera

https://www.youtube.com/watch?v=suBp3ai-xG8

Persze a "fényrobbanás" szakkifejezést most találtam ki, ha már a hangsebességet átlépő vadászrepülőknél van hangrobbanás.

2014. szept. 10. 16:12
1 2
 11/13 Napfonat ***** válasza:

Szerintem nincsenek benne "karok" vagy kormány! Gondolatátvitellel irányítják! A kezüket mondjuk ráteszik egy gömbre, amely egyfajta neuronavigációs transzmitter, és ennek segítségével utaznak, és egyik pillanatról a másikra ott teremhetnek, ahol akarnak!

Az én ufóm kétütemű és négy sebességes volt, de eladtam a plejádiaknak. Megígérték, hogy nem feltűnősködnek vele, erre most viszontláthatom ezen a fenti videón!

2014. szept. 11. 10:18
 12/13 anonim válasza:
szánalmas p*cs vagy, amiért ilyen kérdést kiteszel.
2014. szept. 11. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi talán a 8 sebességű automatáknál tartunk még csak. Ha a földönkívüliek csak 1000 évvel járnak előttünk, és átlagban elmondható, hogy 10 évenként 1 sebességfokozattal növekedett az utóbbi évtiezedekben a sebességváltó fokozatainak a száma, akkor nekik már 108 fokozatú sebességváltójuk kell, hogy legyen! persze automata.
2014. szept. 14. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!