Az esetek, hány %-a UFÓ?
Kevesen a lamipnokat és a sztrádán robogó motorost is ufónak válik messziről, de ez kb 5%. Lopakodó és más titkos usa fejlesztés kb 5%, ez eddig 10.
Meteorológiai léggömb 1%, ittas állapot 2% max, mert mindenki fél elmondani hogy ufókat láétnak, mert kiközösítik, hülyének nézik őket. Maradt 88%. Ennyi lehet a földönkívüli jármű észlelés szerintem. Szerinted mennyi?
A NatGeo-n volt egy állami és magán ufo-szervezeteket egyaránt megszólaltató műsor, ahol feltették pont ugyanezt a kérdést.
Mint kiderült a legtöbb kép belógó hüvelykujj, tükröződés, kamera előtt átszálló rovar - vagy egyenesen szándékos csalás (beállított jelenet makettekkel), photoshop...
A végére az jött ki, hogy 99,9%-át a bejelentéseknek azonosítják minden évben, a maradék 1 ezrelék marad magyarázat nélkül, ÁM annál is az a következtetés hogy földi eredetű, csak pl. friss állami titok, vagy túl pocsék a felvétel minősége bármilyen elemzéshez.
Nem nézik őket hülyének, mert (azonosítatlan repülő objektumokat) láttak akkor nézik őket hülyének, ha ezeket a jelenségeket földönkívüli lényekkel hozzák kapcsolatban például: reptoidok, kis szürkék, zöldek, barnák, tarkák, stb.
Üdv, J Ügynök újratöltve ;)
Én viszont egy másik műsorban azt láttam, hogy az esetek 5% nagyon max 10% marad megmagyarázhatatlan.
Ugyan ezt mondja Michio Kaku is, a világ egyik leghíresebb fizikusa és felsorolja mik kerülnek a többi 95%-ba.
http://www.youtube.com/watch?v=2pw13F7ahjY
Soha nem láttam egy műsorban és oldalon sem 1 tizednyi százalékot, még szkeptikusban sem.
az UFO-észlelések 100%-a UFO. (rövid ÓÓÓÓÓ-val)
UFO = Undefinied Flying Object = Azonosítatlan Repülő Tárgy.
A maradék 88% (nem tudom, hogy számoltad ki ilyen pontosan) számítógépes trükkfelvétel, egy hozzáértő 10 perc alatt összedob egyet :). Ha egy filmben űrlényt látsz, ott is azt hiszed, hogy valódi űrlények? Nem tudom, elég sok embert ismerek, de valamiért soha, senkitől nem hallottam, hogy ő, vagy akár bármelyik ismerőse ismerősének az ismerőse észlelt volna ilyet, pedig ahogy kiszámoltad, elég gyakori lehet. Lehet az űrlények csak az USA-ban akarnak földreszállni (valamiért a legtöbb észlelés onnan jön), mivel amerikát mindenki szereti :).
Én nem értem ezt a Michio Kaku-mániát. Miután asztrofizikusnak is mondják, és ha minden igaz, a fő kutatási területe a húrelmélet (minő meglepetés, az elméleti fizika legtrendibb ága), így ADS-ben elvileg megtalálhatók a publikációi (tinyurl-t nem enged a forummotor, de nem baj, a moderátorok biztos jobban fognak örülni egy 900 karakteres linknek):
Az utolsó értékelhető publikációja 2000-ből való. Arxivban hat cikke található meg, a legutolsó 99-ből.
Azért ez elgondolkodtató. A TV-ben meg nyilván azt fogják mutogatni, aki szenzációhajhász dolgokat mond. Nem mondom, hogy nem jó szakember, mert ezt nem tudom, nem ástam bele magam a húrelméletbe, de azért állandóan az ő nevét lobogtatni ilyen kérdésben már azért hülyeség.
Egyébként meg:
Riporter: (...) Does this confirm the existence of life on other planets in your opinion?
Kaku: I wouldn't go that far... We need alien DNA or chip. That would nail it to the wall right there.
Ügyesen kihátrál, vagy csak nem azt mondja, amit hallani akartok.
1% hogy az esélyt ne vegyem el az ebbe fanatikusan hívőknek. Nem jól közelíted meg..
A kamu csaló felvételek és photosop guruk kitalált történetek 70%
A szemfényvesztők trükközők illuzionisták 20%
És a fennmaradt 10% lehet az aki tényleg lopakodógépet műholdat fura légijárműveket és titkos tudományos projekteket lát meg az égen. Valamint még ott vannak a természeti képződmények anomáliák mint a sarki fény vagy a gömbvillám.
Igazi? Akkor 0%. Használunk neutralizálót. A kitalációk meg hazugságok nem ránk tartoznak.
Üdv: S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!