Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO egy ausztál híradó adásába...

UFO egy ausztál híradó adásában! Ilyen még nem volt?

Figyelt kérdés

Éppen helyi biztosítási ügyekről beszéltek a hírműsorban, amikor valami csodálatos dolog tőrtén a háttérben megjelent egy UFO a Nine News Darwin’s éjszakai adásában.

Amikor Jonathan Uptin, a hírműsor állandó bemondója közölte a híreket, egy UFO jelent meg a válla felett. Mivel a jelenség hírműsorban jelent meg, nagyobb hitelességet tudhat magáénak a felvétel.

Uptin elmondta, hogy mostanában ugyan jó a közérzete, mégis van valami ami kissé aggasztja: “Remélem nem tér vissza és nem leszek elrabolva. Láttam a felvételt, de mivel a műsor alatt folyamatosan a kamerába néztem, nem észleltem azt, ami a hátam mögött volt. Jarrod Koh a műsor szünetében elmondta mit látott a háttérben, de amikor hátranéztem, semmi nem láttam már.”

[link]

Jonathan Uptin még sohasem látott a való életben UFO-t Darwin városa felett. Májusban Ray Aylett, a TV állomás vezetője felfedezett gabonaköröket, melyeket állítása szerint idegenek készítettek.

Ausztrália ezen körzetéről is elmondható tehát, hogy van UFO aktivitás. A helyiek remélhetőleg gazdagodnak UFO élményekkel, melyeket megosztanak majd a világgal és minderről mi is beszámolhatunk.

paranormal.hu

2014. szept. 3. 20:08
 1/9 Shai-Hulud ***** válasza:
61%
paranormal.hu...... :-(
2014. szept. 3. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
ntnews.com.au :)
2014. szept. 3. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Holnap megkérdezem ott élő barátaimtól, hogy náluk tényleg nappal van éjszaka? Vagy éjjel nappal?

Szédületes marhaság.

2014. szept. 3. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Elő kell készíteni az utat, a pápának. Úgyanis a pápa fogja bejelenteni az ufok létezését.

[link]

2014. szept. 3. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

" Elő kell készíteni az utat, a pápának. Úgyanis a pápa fogja bejelenteni az ufok létezését."

gyerök mi a baj?

sok volt a házi, és összevissza beszélsz?

felülsz ilyen bulvár(vagy még annak sem nevezhető) netes szennyoldalak rémhíreire?

2014. szept. 3. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Látom, le lettem pontozva. Jó. A képen a háttérben fényes nappal van. A hírműsor mehetett élőben, de a pacák mögé vetített városkép nem esti. Nem látták korábban az izét, csak este?
2014. szept. 3. 22:50
 7/9 Napfonat ***** válasza:
100%
Kár, hogy nem az élő adás videófelvételét lehet látni, hanem csak egy képet. Azért ez is sokmindent elmond!
2014. szept. 4. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
De volt. Eddig kábé százharminchétezer alkalommal. Minden héten kábé 8-szor. Uncsiiiii...
2014. szept. 4. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:

"He later revealed the mystery behind the smear, saying 'The truth is it was a bug that we couldn't get off the lens of our camera'."

[link]

2014. szept. 4. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!