Mit jelenthetnek ezek az álmok? Lehet hogy csak a sok híradó ment az agyamra?
Először azt álmodtam hogy azt mondták hogy veszély fenyeget,és üldöznek,én pedig mindenkit,aki hozzám mert szólni,lelőttem.Aztán közeledett felém az egyik és hiába lőttem,mindig közeledett.Maga az álom olyan ijesztő volt,mikor felébredtem,azt se tudtam mit csináljak.Szörnyű volt!
Aztán másnap meg azt álmodtam hogy sétáltam az iskola felé,és odajött hozzám egy ember (férfi) hogy meg vagy, meg hogy az enyém leszel (lány vagyok),és én meg kiabálni akartam,de bevoltam rekedve,és szerencsére egy hajléktalan ott feküdt előttem egy padon,aki elintézte az embert,én meg szaladni akartam,de nem bírtam.Aztán szerencsére felébredtem.
Néha mikor rágondolok,beleborzongok,mert nem vagyok gyilkos.Szerintetek a sok híradó lehet az oka?
:D értem.
hát szerintem küld el az ilyen durva álmaidat egy álomfejtőnek.. ő majd választ ad mindenre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!