Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet, hogy :mikrohullám,...

Lehet, hogy :mikrohullám, nyomtatott áramkör, lézer, hologram, száloptika, a mikroprocesszor vagy az éjjellátó, ezeket az UFO-ból szereztük?

Figyelt kérdés

Philip J.Corso ezredes „A roswelli titok” című könyve szerint a Roswellben lezuhant UFO maradványit tanulmányozva tett szert az emberiség ezekre a találmányokra : mikrohullám, nyomtatott áramkör, lézer, hologram, száloptika, a mikroprocesszor vagy az éjjellátó,

mind-mind a földönkívüli kincsek lemásolásából ered. Az igazán merész elképzelések szerint az Egyesült Államok kormánya (esetleg más kormányok is) hivatalos és alárendelt kapcsolatban áll egy vagy több idegen fajjal, bolygónk gyakorlatilag megszállás alatt áll. Sőt vannak emberek, akik abban hisznek, hogy maga George W. Bush - többek közt az angol királynővel együtt - reptoid, azaz hüllőféle idegen, legalább félig. A tanácstalanul fantáziáló szerzők némelyike eljutott odáig, hogy a kormány nem is akarja eltussolni az ufóügyet: az ufóügy maga az eltussolás. Mert van valami még borzasztóbb. Írja : [link]

[link]

Én csodálkoztam ezen, de lehetséges, hogy ez valóban így van? Ezeket az UFO roncsaiból szereztük ? Hallottam olyat is ufómagazinból, hogy a GPS és lopakodó teknológiai is idegen vívmány és ők adták nekünk cserébe, annak hogy embereket rabolgathatnak el. Ezek mennyire fedik a valóságot?

2014. szept. 2. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy az angol királynő reptoid lenne.

G. W. Bush már nem annyira kétséges, hiszen farka van...

.

Nem is csodálom, mert ha értenél ezekhez, nem pénzügyi fősulis lennél 120-as iqúval, hanem hanem valami, elektrónikával összefüggőt tanulnál.

.

Ha az amazonasi természeti törzs területén leesne és darabokta hullana egy gőzmozdony, akkor a törzs évek múlva gőzmozdony-gyárat alapítana?

1947-ben ki a fene tudott volna bármit is kezdeni egy mikroprocesszorral, ha nincs meg a környezete?

Ha az idegenek megtanították a mikroprocesszoros kütyük működdését, miér kellett (a számítógépnél maradva) végigjárni a csöves-tranzisztoros-felületszerelt utat?

2014. szept. 2. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A könyvnyomtatás feltalálását is veheted nyugodtan ufók ajándékának. Igaz, a kínaiak nagyon régen nyomtattak, de egy bizonyos Gutenberg Jani gyökeresen megújította a dolgot. Neki köszönhető, hogy megfizethető lett a könyv. No nem a parasztoknak.

Hirtelen a semmiből lett, akárcsak a nyomtatott áramkör.

Igaz, volt szőlőprés, igaz voltak fa betűk, igaz, volt festék, meg papír, meg cserzett kutyabőr, de azért a mozgatható betű ólomötvözetből, "nagy teljesítményű" kézisajtóval stb. megalkotása egy pillanat műve volt.

USA és ufók, no meg holográfia: ufók nem ismerik a Föld-rajzott (direkt írom így!) Gábor Dénes, magyar zsidó származású tudós Angliában (az ügye nem az USA?!) találta fel a holográfiát.

A szabadtéri optikai átvitel régebbi, mint a telefon, jóval a lézer előtt létezett, csak nem volt elég kiforrott.

A globális helymeghatározó rendszer több évszázados, de inkább évezredes elven alapul. Nem kell hozzá ufó.

2014. szept. 2. 21:04
 13/19 Spilerke ***** válasza:
100%
A mikroprocesszor három embernek köszönhető Federico Faggin-nak Ted Hoff-nak és Stan Mazo-nak nekik pedig tényleg semmi közük roswellihez, és az ufókhoz a nyomtató nagyon régi találmány már a 8.-ik század idejében is ismert volt kínában, de a nyomtatót Gutenberg nevéhez kötjük, akik nem is tudom már hány bibliát nyomtatott ki. :D
2014. szept. 2. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:

"Nekem 120 iqúm van, elit gimibe végeztem, most pénzügyi fősulis vagyok"

Ja én meg a Mikulás vagyok, és 200 az iqúúm.

Idén se kapsz semmit Pistike csak virgácsot, inkább végezd el az általánost és ne ilyens hülye kérdéseket irogass ki.

2014. szept. 2. 23:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha már IQ nekem 138, fotografikus memóriám van, tanulás nélkül sajátítok el dolgokat, komplex rendszereket, az egyetemet is így végeztem el, dicsérettel.

A kis kitérő után essen szó a kérdésedről.

P.corso ezredes(nyugalmazott) könyvét én is olvastam.

Az a baj a könyvvel hogy egyfajta szövegkörnyezetbe (ezáltal történeti szálak közé) helyez olyasféle technikai fejlődési mechanizmusokat, amik a technikai evolúció miatt ígyis-úgyis megvalósultak volna.

Magyarul, magától értetődő volt ezen dolgok egyszerűbb dolgokból a bonyolult dolgok felé való kifejlesztése.

Egyszerű marketing a könyv, ami az ufo témát meglovagolva próbált meg elérni nagyobb példányszámot, a történet fő cselekményi szálát pedig a roswelli titok köré építve.

A végére gondolkodásképp.

N tesla már az 1900 as évek elején olyan technikai újdonságokkal kísérletezett amik egy része még csak most kerül/került be a hétköznapok használati dolgai közé.

1900as évek eleje!!!

Nem 1947-48!

És még munkásságának nagy része pár évtized múlva lesz a nagyközönség(fogyasztói társadalom)felé bemutatva.

2014. szept. 2. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezeknek a technológiáknak szépen végigkövethető a kialakulásuk. Nem "csak úgy" jelentek meg, mindegyik akkor jelent meg, amikor már megvoltak hozzá a megfelelő alapok.

Akkor lenne valami értelme ilyesmit feltételezni, ha "ugrást" tapasztalnánk valahol a technológiában, egy olyan technológia megjelenését, amihez nincs meg a fizikai háttérismeret vagy matematikai apparátus.

A többi ufós meg hüllős mese pedig egyszerű baromság.

2014. szept. 3. 09:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Corso ezredes nagy mesemondó.

A könyvében azt fejtegeti, hogy 1961-ben került az Idegen Technológiák Osztály élére, és az irányítása alá tartozó tudóscsoportba javasolta Neumann Jánost is.

Neumann akkor már évek óta halott volt.

2014. szept. 3. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen fennkölt kérdések alatt mindig megcsillan a kérdező kretén személyisége :) önmagukat teszik hiteltelenné, ezért imádom őket. nem kell fárasztani magad a reakcióval.
2014. szept. 3. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a szövege az ezredesnek, jól kitalálta, de nem hiszek neki. :) Tényleg egy jó mesemondó lehet és egész jót talált ki, ezt én becsülöm! :D

"... Nekem 120 iqúm van, elit gimibe végeztem, most pénzügyi fősulis vagyok és ezeket képtelen vagyok felfogni, a többi ember is ugyanilyen struktúrával rendelkezik az evolúcionális fejlődés által, úgyhogy ne mondjátok, hogy ezek csak úgy pikpakra kipattantak az agyunkból, mert ezt nem hiszem el."

1. Tipikusan nem a "legtöbb emberből" kéne ám kiindulni, ha ilyen fejlődésről van szó. Tesla, Einstein, Szilárd Leó, Gauss, Newton, Teller Ede, Neumann, Rutherford, Lorentz az minden csak nem éppen a "legtöbb ember".

2. 1-gyel kapcsolatban, talán az is lehet, hogy a zsenik IQ-ja nem 120 volt...

3. Azért kissé talán szerénytelen állítás tőled, hogyha te nem jönnél rá ezekre, akkor nyilván más sem... Ezzel azt sugallod, hogy úgy gondolod magadról, hogy te vagy a legokosabb ember a világon. :)

4. Mivel műszaki és természettudományos képzettséged nincs, ezért nyilván nem olyan sok rálátásod lehet a technika és a tudomány fejlődésére!

2014. szept. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!