Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez mi lehetett?

Szerintetek ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Szóval...

Néhány nappal ezelőtt olyan 9 óra tájban kimentem nézni a csillagokat. Pár perc múlva láttam fura pirosasfehéren világító valamit. (De azon az estén láttam már repülőt is és hullócsillagot is, szóval, nem lehetett egyik sem, mert egyáltalán nem hasonlított). Az a valami nem villogott, hanem csak égett. Cikk-cakkban ment előre, nem túl gyorsan. Olyan 20-30 másodpercig néztem, utána eltűnt.

Ui.:Kérem, aki nem hisz az ilyesmikben, ne válaszoljon. Köszönöm! Nagyon érdekel mi lehetett az.

2014. aug. 20. 10:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nem igazán hittem ebben régen..DE most máris feljöttem ide evvel a témával kapcsolatban mert foggalmam sincs mi volt az amit láttam :nem Magyarországon vagyunk mivel éppen kint Törökországban nyaralunk szóval kimentem az erkélyre és miközben az eget néztem (volt ott repülő, csillag) szóval minden de miután már egy ideje kint ültem ujra felnéztem és megláttam valami olyasmit ami biztos nem repülő egyrészt mert tul közel volt a földhöz és nem magasan ment másrészt teljesen más négyzet alakja volt aminek a négy sarka más szinekkel világitott. este volt ezért nem teljesen néztem ki mi is az de eléggé hasonlitott arra...
2014. aug. 21. 21:31
 12/19 anonim válasza:
Komolyan mondom miért látja ezt folyton mindenki mostanában? Eddig nem érdekelt meg az sem hogy létezik-e vagy sem de most ez eléggé furcsa volt.nem helikopter volt egyikre sem hasonlitott
2014. aug. 21. 21:35
 13/19 A kérdező kommentje:
A 11-esé nagyon fura. Lehet, hogy én is látom majd, mert én ma megyek törökországba nyaralni
2014. aug. 22. 07:53
 14/19 Winsky válasza:
Aznap mennyire voltál betépve?
2014. aug. 27. 17:46
 15/19 Spilerke ***** válasza:

Nem olvastam a hozzászólásokat.

Szerintem meteorológiai ballon lehetett vagy egy egyszerű repülőgép villogója tudod meglevő magasságban nem hiszem, hogy te kiszúrod a repülőgépet pláne este tájt, ahhoz sasá kéne válnod vagy, esetleg drón is lehetett.

2014. aug. 27. 18:22
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es! SEMENNYIRE!

És 15-ös! Az nem lehetett repülő, nem villogott és lassan ment. A drón az nem kizárt. Köszi!

2014. aug. 30. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
műhold esetleg?
2014. aug. 30. 15:28
 18/19 A kérdező kommentje:
A műhold nem repül ilyen alacsonyan.
2014. aug. 31. 18:07
 19/19 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy tűzijáték lehetett de azt is írtad hogy nem volt hangja
2014. dec. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!