Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett az a fény, amit...

Mi lehetett az a fény, amit láttam?

Figyelt kérdés

Tavaly, Szeged felett láttam.

Fényesebb volt, mint a legfényesebb csillag, egy kicsivel. Az égnek azon szeletét, ami számomra látható volt (horizonttól horizontig) egy perc alatt szelte át. Nem villogott, nem húzott kondenzcsíkot (vagy nem láttam) nem hallottam zúgást, zajt, és csóvát sem húzott, így sem repülőnek, sem helikopternek, sem hullócsillagnak, sem üstökösnek nem igazán tudtam azonosítani. Mondjuk lehetséges, hogy tévedek.. de elég különös volt. Már nem most volt, szóval nem emlékszem pontosan, de valamikor 20 és 22 óra között volt.

2014. júl. 29. 10:33
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Egy reptoid inváziós csatahajó.
2014. júl. 29. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Egy fejlett rejtőzködő technikával rendelkező kivilágított űrjármű.
2014. júl. 29. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Műhold.
2014. júl. 29. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A nemzetközi űrállomás
2014. júl. 29. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor a csajom elhagyott, én is láttam ilyet. Az is múlt nyáron volt, de lehetett éjfél is, bár nem emlékszem pontosan.

Az a lényeg, ha nagy bánatod van, feküdj le egy padra, igyál, és akard, hogy történjék valami.

Sugározd ki a bánatod a Világűrbe. Én így szoktam mondani.

2014. júl. 29. 15:20
 6/9 anonim válasza:
ISS (International Space Station) Egyszóval nemzetközi űrállomás.Még mielőtt ufó-t hinnél :)
2014. aug. 13. 07:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Jól van akkor :)
2014. aug. 13. 16:41
 8/9 anonim válasza:
de birom hogy olyanok válaszolnak ide akik még iskolát sem végesztek am neked kell eldöntened mit látál hisz te látad!!!!
2014. aug. 14. 10:39
 9/9 anonim válasza:
Utolsó, pont te mondod ilyen helyesírással? :D
2014. aug. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!