Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinek van UFO története? Leírná?

Kinek van UFO története? Leírná?

Figyelt kérdés

Nemrég indult facebook oldalamhoz gyűjtök UFO észleléseket, lehet az az égbolton látott furcsa jelenség, esetleg közeli találkozás stb. Kriptozoológiai találkozás is jöhet (számodra ismeretlen állattal való találkozás, olvastam olyat, hogy amatőr herpetológus számára ismeretlen kígyót látott, ehhez hasonlókat kérek) valamint szellemekkel kapcsolatos is.

Vegyétek figyelembe, hogy az észleléseket amiket írtok kiírom egy nyilvános facebook oldalra, tehát aki ír ilyet az ezzel elfogadja, hogy története kikerül egy olyan helyre ahol bárki olvashatja! Természetesen névtelenül írom ki az észleléseket. Légyszí csak valóban megtörténteket írjatok.

Köszönöm szépen előre is.

2014. aug. 19. 00:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
érdekes,amit a nyolcas ír.papámmal történt még régen,hogy mamámmal dolgoztak és nem messze maguktól olyan kinézetű valamiket láttak,mint amit a nyolcas írt.papám mai napig szilárdan hiszi,hogy ufo.:D meg ő hajnalban kel,és kávézik.olyankor odamegy az ablakba,amiből tökéletesen be lehet látni az erdőbe,szembe van a házunkkal.szóval állítása szerint ott is látott pár évvel ezelőtt egy hajnalban ilyen tárgyakat.
2014. aug. 28. 13:52
 12/16 anonim válasza:
Velem ez volt a legdurvább: Enying és Kabókapuszta között éjjeli bringáztam talán 2005 nyarán, és olyan este 10 környékén megláttam a szántóföld felett ilyen világoskék, homályos fényt. Na a fél órás hazafelé útból lett 15 perc, beparáztam eléggé. És ami durva, hogy egy ismerősöm mondta, hogy kb abban az időben Lajoskomárom (Kabókapuszta után van) fel autózott, és az út mellett egy "angyalszerű lényt" látott. Lány, hosszú hajjal, fátyolra emlékeztető ruhában sétált. Gyorsan megállt, visszamentek, de akkor már nem volt ott. Nagyon parás történet volt ez. :S Azóta se tudjuk, mi volt.
2014. aug. 28. 17:50
 13/16 Viola M. Zsolt válasza:

Szia en egyszer bankon kempingeztem apaval,anyaval, meg az ocsemmel leultunk vacsizni es akkor meglattam az egen egy fenykorongot eleg gyorsan ide oda cikazni en azota is azt callom ezzel kapcsolatban hogy ufot lattam

van egy szellem sztorim is a nagyim es a papam mar meghaltak de en tudom hogy a szellemuk rebdszeresen az en szobamban tartozkodik. erre ugy jottem ra hogy nemsokkal azutan hogy a papa utan a nagyi is elment rendszeresen max 2-3 fokos hideg volg az iroasztalom alatt telen ugy hogyolyankor az en szobamban van a legmelegebb.

es egyik nap be akartam dugni a toltot a konektorba de akkor le vagodot a biztositek ugy hogy nem volt senki a kozeleben (mer am ott tarolunk pat cuccot es elofordul hogy kotoraszas kozben levagjuk) es amikor mente. a szobamba (a biztositek lecsapodas elott) meg amikor mentem ki a szobambol (a biztoitek lecsapas utan) is enyhe fuvallatot ereztem sze.be "jonni" biztos vagyok ben e hogy a papam vagy a nagyim akart megvedeni mert amikor levagodott az aram akkor a tolto bedugasa kozben eny lhe bizsergest ereztem es ha nem vagodik le a biztositek lehet megvag az aram.

2015. júl. 12. 21:26
 14/16 Viola M. Zsolt válasza:

Szia en hiszek a szellemekben itt egy tortenetem is:

egyszer bankon kempingeztem apaval,anyaval, meg az ocsemmel leultunk vacsizni es akkor meglattam az egen egy fenykorongot eleg gyorsan ide oda cikazni en azota is azt callom ezzel kapcsolatban hogy ufot lattam

van egy szellem sztorim is a nagyim es a papam mar meghaltak de en tudom hogy a szellemuk rebdszeresen az en szobamban tartozkodik. erre ugy jottem ra hogy nemsokkal azutan hogy a papa utan a nagyi is elment rendszeresen max 2-3 fokos hideg volg az iroasztalom alatt telen ugy hogyolyankor az en szobamban van a legmelegebb.

es egyik nap be akartam dugni a toltot a konektorba de akkor le vagodot a biztositek ugy hogy nem volt senki a kozeleben (mer am ott tarolunk pat cuccot es elofordul hogy kotoraszas kozben levagjuk) es amikor mente. a szobamba (a biztositek lecsapodas elott) meg amikor mentem ki a szobambol (a biztoitek lecsapas utan) is enyhe fuvallatot ereztem sze.be "jonni" biztos vagyok ben e hogy a papam vagy a nagyim akart megvedeni mert amikor levagodott az aram akkor a tolto bedugasa kozben eny lhe bizsergest ereztem es ha nem vagodik le a biztositek lehet megvag az aram.

2015. júl. 17. 17:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 1. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Van egy kérdésem,nézd meg.

Ott részletesen leírtam mindent.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__7151..

2015. aug. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!