Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az amerikai kormány több...

Az amerikai kormány több országgal karöltve az idegenekkel szövetkezva akarja HAARPPAL megteremteni a kellő időjárási körülményeket az idegenek számára?

Figyelt kérdés
Mint azt bizonyára tudjátok néhányan úgy vélik, hogy a HAARPP-on titokban tovább kísérleteznek véleményem szerint teszik ezt egy idegen faj érdekében, oly körülményeket akarnak biztosítani az idegen civilizáció számára, ami megegyezik a bolygójukon kialakult klímával. ;) )
2014. aug. 18. 09:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
ühüm a jae
2014. aug. 19. 13:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Már hatvankilenc százaléknál tartok, juhéééjjj!! :D Ja, hogy a kérdés? Szerintem is így lehet, ahogy írod. Talán elküldték őket az eredeti lakhelyükről melegebb éghajlatra, és a mi bolygónkra esett a választásuk. De még itt sem tökéletes a klíma, ezért változtatásra szorul a HAAARPPP által.
2014. aug. 19. 13:48
 23/29 anonim ***** válasza:
..én lementem 62re.. :(((
2014. aug. 19. 13:52
 24/29 anonim ***** válasza:

:(( Én nem nyomtam senkinek se piros kezet.

"Cseszétek meg mi lesz a kérdéssel vagy az már nem fotós? :D :D :D"

Bocsi kérdező, hogy itt komolytalankodunk meg offolunk, nagyon is fényképész a kérdésed, vagy fotós, vagy mi fene.

2014. aug. 19. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
..de miért nem olyan klímát akarnak, ami nekünk megfelelő? Mert a HAARP-os csúcsvezetők illuminált reptorgrafikus mega-straisandok!
2014. aug. 19. 14:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha már klímát akarnak, akkor vegyenek! Van olcsón is!
2014. aug. 19. 18:10
 27/29 A kérdező kommentje:

"nagyon is fényképész a kérdésed, vagy fotós, vagy mi fene"

Funtust akartam írni az előző paraszt szlengek-hez hasonlóan, csak rosszul jött le. :D

Szerintem a földönkívüliek már át vették az irányítást az emberek felett beépültek a kormányba és próbálják ellehetetleníteni az emberek életét észre sem fogjuk venni, amikor bekövetkezik a támadás véleményem szerint a HAARP program mellett biológiai kísérleteket is folytatnak az embereken emiatt történnek az elrablások is.

2014. aug. 19. 21:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Lehet, de minek ez a nagy hercehurca? Nem lenne egyszerűbb nekik egy az egyben kiírtani az emberiséget? Vagy rabszolgáknak akarják majd megtartani őket? És ezért kell kísérletezni rajtuk? (Mondjuk már most is rabszolgák vagyunk valamilyen szinten.) De lehet az is, hogy az idegenek jó fiúk. :D
2014. aug. 19. 23:46
 29/29 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem támadnak meg minket mert egy szigorúan titkos kísérletet végeznek, amivel befolyásolható lesz a szabad akarat. Amikor pedig eljő nap mindannyian szabad akart nélküli rabszolgák leszünk elő segítve a földönkívüli civilizáció törzsfejlődését. Azáltal, hogy a földi nők fogják kihordani a földönkívüli hibrid gyerekeket.
2014. aug. 20. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!