Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttál már valaha számodra...

Láttál már valaha számodra olyan dolgot ami UFO volt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 7. 17:38
 12/18 anonim válasza:
100%
Szép magyarosan megfogalmazott kérdés.
2010. máj. 29. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
látam már egyszer egy ufót tulajdonképen egy csészealj volt mint a filmekbe láták szüleim de csak legyintetek hogy valami madár (mert hát mesze volt) de én lefotóztam és a képen látszódot hogy alata egy tűz csík húzódik. gondolom nem madár
2010. júl. 6. 09:49
 14/18 anonim válasza:
nem. de ha léteznek nem hiszem hogy engem fognak megtalálni
2010. júl. 14. 15:59
 15/18 Doruss válasza:
Apám hívta fel rá a figyelmemet nem rég, egy apró fehér kör alakú (vagyis a métere miatt inkább pötty) haladt nagyon lasan az égen. Én egyébként hiszek bennük, de nem pánikolok, nem félek tőle, mert az hülyeség.
2010. júl. 19. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Számomra az volt, de amúgy meg műhold :))
2010. nov. 15. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Sztem tiszta sor-a szombathelyi polgármester.

Nyilatkozik egy jó arcű, szimpatikus és disztingvált fiatalember a TV-ben és szemrebbenés nélkül aljas indokból elkövetendő alkotmánysértésről(!) beszél, mit szerinte nagyon is erkölcsös lenne..

Ez számomra az abszolut UFO.

2010. nov. 26. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Az az egész UFO kérdés egy csomó problémát vet fel.

1. Hogyan tudnak idejönni hiszen a legközelebbi naprendszer kb 4.5 fényév. Ami a mai technikai szinvaonalon több ezer éves űrutazással küzdhető csak le.

2. Ha itt vannak , akkor miért van ez az egész titkolózás. Miért nem szállnak le a hősök terére hogy helló megjöttünk?

1. Az első érv könnyen kilőhető:

A világegyetem keletkezése során voltak olyan naprendszerek , ahol néhány százezer évvel hamarabb alakult ki az élet. Néhány százezer év a világegyetem idejéhez képest csak néhány ezred másodperc. Ha egy 24 órás filmet akarunk készíteni (időarányosat) a föld keletkézésétől napjainkig , akkor az ember megjelenese a földön - napjainkig időszak csak kb 0,4 másodpercbe férne bele.

Ebből logikusan következik (ha feltesszük hogy a földön kívül még máshol is lehetséges értelmes élet) hogy lehetnek olyan civilizációk amelyek "csak" néhány ezer vagy százezer évvel járnak előttünk.

Ha visszatekintünk akkor be kell hogy lássuk a földi űrhajózás csak 40-50 éve létezik.

Feltételezhető hogy néhány ezer év alatt biztos hogy tudnak olyan technológiát kifejleszteni amivel a számunkra legyőzhetetlennek vélt távolságokat meg tudják tenni rövid idő alatt.

Pl. Az egyik üdvöske ami egyenlőre a matematikusok és a Sci-Fi irók képzeletében létezik csak a "térugrás". Az elmélet lényege valami olyasmi hogy egy plusz dimenzión keresztül áthatolva átjutunk a tér egy másik pontjára. Ezt a következő módon szokták szemléltetni:

Végy egy papirlapot! Jelölj ki rajta két pontot A ill. B. Húzz egy egyenes vonalat A és B közé!

Ekkora távolságot kell megtenned ahhoz hogy odajuss.

Most hajsd össze úgy a lapot hogy a két pont egymás fölött legyen és szúrd át a papírt.

Ezzel már meg is valósítottuk a térugrást 2D ben.

A gond az hogy hogyan lehetne megvalósítani ezt 3 dimenzisós térben?

Ha nem nyiffantjuk ki magunkat , akkor ezen még agyalhatunk néhány millió évet (kb ennyi ideig fog még a nap működni a jelenlegi üzemmódjában utána egy kicsit meleg lesz mert vörös óriás lesz belőle és kb a föld pályályáig fog érni a széle) .

2. Miért nem szállnak le a hősök terén?

Ez valóban jó kérdés. Egy sereg válasz és elmélet született már arra hogy min történne ha ez bekövetkezne.

- Nem akarnak beavatkozni a dolgainkba. Ha nyilvánosan leszállnának , akkor az elég nagy felfordulást keltene. Gondoljatok bele egy csomó egyházi dolgma megdőlne. Vallások omlanának össze. És egy csomó társadalmi változás történne amiről fogalmunk sincs.

- Nagyon valószínű hogy több ezer éves technológiai szakadék van közöttünk.

Vajon mi mit kezdenénk modjuk az ókori emberekkel? Mert kb ekkor a különbség vagy még nagyobb.

- Lehet hogy mi (a fentiek miatt) nem is érdekeljük őket. Lehet hogy csak olyan anyagok miatt jönnek ide ami máshol ritka és itt kellő mennységben előfordul.

Bocs ha túl hosszú voltam.

máj. 25. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!