Láttál már valaha számodra olyan dolgot ami UFO volt?
igen, egyszer láttam körözni fényes fehér foltokat a város fölött, meg összevissza röpködni. Aztán egyszer ránéztem távcsővel, és kiderült, hogy a madarak (szerintem galambok) fehér seggét láttam, ahogyan visszaverik a város fényét :)
de ez is UFO-nak számít, hiszen sokáig nem tudtam azonosítani.
Láttam már furcsa fényeket úgy röpködni ahogy egy átlagos repülő nem szokott, ráadásul elég nagy magasságban.
De ugye az UFO csak arra vonatkozik, hogy azonosítatlan repülő tárgy, szerintem valószínűbb, hogy valami titkos katonai project megvalósulásait láttam, nem pedig "marslakókat"
mi egyszer voltunk valahol kirándulni és este volt néztük a csillagokat jó sokan voltunk m1 nem az a lényeg hanem hogy egyszer megjelent egy repülőszerűség de még se az volt világított és kivehető volt az alakja és zöld lámpája volt oldalt meg minden egy másodpercig tartott utána egy fehér folt és eltünt *mintha át ment volna egy más galakszisba* télleg ezt láttam nem vagyok bolond akiktől kérdeztem h láttátok :O
azt mondták nem láttak semmit de esküszöm h télleg láttam valamit ott nagyon durva volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!