Ki foglalkozik az UFO észlelésekkel? Ki vizsgálja ki azokat vagy hol szokás azokat bejelenteni?
Dehogy nem a rendőrség is a katonasághoz hasonlóan rejtegeti a szennyest nem mondtam, hogy a katonaságnak nincs rejtegetnivalója biztos nekik is van, mit a szőnyeg alá söpörni, de nem hiszem, hogy valamiféle földönkívülit rejtegetnek, hanem valamilyen korrupció ügyről van szó, esetleg valamilyen titkos kísérletek folynak igazából bármi lehet, csak neked az a legkönnyebb, hogy földönkívülieket magyarázol bele.
- "Egyáltalán nem felesleges az adatgyűjtés és
rendszerezés.
Ilyen alapon az állatok kategorizálása is
felesleges lenne a biológusok számára. Lehet,
hogy nem parkol E.T. járgány a garázsodba, de
ez már nem a kutatók hibája."
Én úgy gondolom, hogy miután semmi érdemlegeset nem tudnak felmutatni a munkájuk teljesen felesleges szerintem valami más értelmesebb dologba kéne fogniuk a biológusok munkája sokszínű és eredményekhez vezet ők előre lenditik az orvostudományt , a gyógyszeripart , a tengerbiológiát , a molekuláris biológiát az ő munkájuk nem hiábavaló, de az UFO kutatók ellenben mit tudnak felmutatni? Úgy gondolom, hogy sokkal jobban járának, ha csak a világűben keresnék az idegeneket.
- " Vannak jó minőségű felvételek is, amik nagy
felbontásúak. Sajnos egy részük rosszabb
minőségben található meg a neten, míg az
igazi, kézzel fogható fotó sokkal jobb. Csak azt
nem mindig veheted a kezedbe éppenséggel."
De mitsem érnek ilyen jó minőségű feltételek, ha nem tudják azokat beazonosítani azokról nem is állapítható meg, hogy nem Földi-eredetűek, amig nem vizsgálták meg az adott tárgyat. Amúgy meg az ilyen HD felvételek semmit se érnek, ha kellő magasságban van az azonosítatlan repülő tárgy biztos tudod, hogy ha ránagyítanak az objektumra a felvétel egyre kivehetetlenebb lesz.
Ha komoly lenne kérdésed és komolyan foglalkoznál az abban felvetettel, nem is lenne kérdésed, hiszen tudnád.
.
Tudnod kell - ha nem is voltál egyiknek sem tagja, - hogy a fegyveres erők tagjainak minden"rendkívüli eseményt" a szolgálati út betartásával jelenteni kell.
.
"...nem is foglalkoznak az üggyel, amin kiderül, hogy csak egy UFO észlelés miatt hívták ki őket..."
Gondolod, egy komoly bejelentés úgy történik: ugyan jöjjenek már ki, mert általam fontosnak tartott eseményt láttam?
Kedves dubitus ezt most értenem kéne? :)
Tudnod kell, hogy aki kérdezz az gondolkodik is sok minden van, amit nem tudok. A témával, azóta foglalkozók mióta az eszemet tudom el szoktam járni ufohívő találkozókra az interneten is többnyire csak ezzel foglalkozók a fake youtube-os videogyárosokkal is szoktam beszélgetni a felvételről, aki ismer engem tudja, hogy nagyon érdekel a téma, de mégsem vagyok ufohívő nem tartom magamat annak elhiheted, hogy komolyan tettem fel a kérdést.
"Gondolod, egy komoly bejelentés úgy történik:
ugyan jöjjenek már ki, mert általam fontosnak
tartott eseményt láttam?"
Nem gondolom én csak tudni akartam kinek kell hivatalosan bejelenteni az UFO észleléseket anélkül, hogy kinevetnének engem.
Kérdező, az, hogy nem vagy ufo-hívő, az már egy pár sorodból is egyértelműen látszik. De ennek ellenére én elhiszem, hogy komolyan tetted fel a kérdést, amire választ is kaptál az előzőekben. Viszont ha nem hiszel ebben az egészben, akkor miért érdekel mégis a téma, mi fog meg benne? Én, mint ennek az egésznek a híve, örülök neki, hogy érdekel, de azért ehhez a témához kellő nyitottság is kell véleményem szerint. Ezeket a dolgokat nem lehet csak úgy hipp-hopp megvizsgálni, mint bármi mást, hogy csak úgy vizsgálgatok, mintákat veszek, adatokat gyűjtök és így tovább. Attól meg, hogy egy fényképen nem lehet kivenni, hogy mi van, attól még simán lehet egy idegen jármű, vagy valamilyen rejtélyes jelenség, fény, energiagömb. Ez nem a fénykép minőségétől függ, ahogyan az Adamski nevű hozzászóló is leírta régebben.
Maga a téma is elvont, mert részben túlmutat a fizikai, anyagi valóságon. Ha pedig az ember valamihez nem a megfelelő módszerekkel viszonyul, akkor nem csoda, hogy falakba fog ütközni. Aztán ott van még egy nagyon jelentős dolog. A hatalmi elitnek nem érdeke az, hogy az emberek tisztán lássanak ebben az egészben, és megtudják az igazságot. Ez utóbbit már részletesen leírtam, kifejtettem többször is. Ezt az egészet egybevetve ki merem jelenteni azt, hogy az ufo-kutatóknak van a legnehezebb dolguk az összes tudomány, kutatási terület képviselőivel összehasonlítva.
És ki mondta neked, hogy nem hiszek az UFO-kban? Egyrészt megpróbálok szkeptikusan hozzáállni a dologhoz a hiszékenységemet háttérbe szorítva másrészről pedig ott van bennem az az gondolat, hogy tudom a választ, csak valami miatt nem tudok rá jönni, de nemcsak az UFO észlelésekkel vagyok így az UFO-s témán kívül érdekel a kvantumfizika , parapszichológia, kriptológia stb.
Bevallom őszintén arra nem tudok válaszolni, hogy pontosan mi hajt engem lehet, hogy a kutatás vagy a bizonyítási kényszer őszintén nem tudom, csak valami miatt elhívást érzek , de nem akarom másokra erőltetni a nézeteimet csak magamnak akarok bizonyítani le akarom ezt zárni magamban megpróbálok mindent kizárni és nem magamból kiindulni nem magyarázok bele dolgokat, mivel úgy gondolom, hogy ez tévtúra vezethet.
Semmiben nem vagyok 100% biztos, csak azért teszek fel kérdéseket, hogy mások nézőpontját is megismerjem úgy gondolom, hogy az UFO észlelések 90%-a kamu, de vannak igazi észlelések azok viszont nagyon-nagyon ritkák abban sem vagyok biztos, hogy az UFO jelenségek földönkívüliek lennének szerintem valamiféle anomáliák, amiket még nem értünk.
"A témával, azóta foglalkozók mióta az eszemet tudom el szoktam járni ufohívő találkozókra az interneten is többnyire csak ezzel foglalkozók..."
"Nem gondolom én csak tudni akartam kinek kell hivatalosan bejelenteni az UFO észleléseket anélkül, hogy kinevetnének engem."
Na, ez a két egymásnak nyilvánvalóan ellentmondó kijelentésed is csak azt bizonyítja, hogy egy rossz troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!