Figyu most olyan személy ír neked aki hisz ezekben a lényekben :)
Vagyis kriptozoológiával foglalkozok.
Számomra ez a videó semmit nem jelent.
Nagyon kicsi az esély rá,hogy ennek van valóságalapja.
Több videó is kering fent a youtube-on,ami ugyan erről a lényről/ekről szól,de mindegyiken van valami amivel meg lehetne cáfolni.
Én nem tartom ezt valóságosnak.Bár nem tudom,de hasonlíthat a fanyűvőre/nyűvire ami Magyarország első számú kriptidje.Szerintem inkább az után olvasgass,ha érdekel ne ilyenről nézegess videókat :)
Kamu. Én is csinálok neked ezer ilyen videót, csak kimegyünk az erdőbe a haverokkal, valamelyik csontosabb gyerek levetkőzik alsógatyára, bekenjük sárral, utólag a szemét Sony Vegas-al bevilágítjuk, oszt' ennyi.
Furcsa, hogy a "lény" csak akkor néz fel, amikor már 2 lépésre jár tőle a kamera, pedig még a majdnem süket nagyapám is meghallja 20 méterről, ha egy bozótban felé csörtet valami..
Meg a temetős cucc is.. Annyira látszik, hogy direkt áthúzta csak a kamerát, MINTHA nem vette volna észre, pedig kizárt, hogy ne hallotta volna, hogy ott mocorog valami. Ráadásul az ilyen felvételeknek miért nincs soha sem előzménye, sem utóélete? Mindig csak arra a fél percre kapcsolták be a kamerát, amíg valamit észleltek..
#1 a fanyűvőt elvileg nemrég megtalálták :)
#2 na igen, és érdekes hogy mindig rossz minőségűek a felvételek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!